Kunstmatige intelligentie aan de rand: ontdek de kansen en uitdagingen (whitepaper)

Advantech loopt voorop op het gebied van Edge AI oplossingen en biedt een reeks producten die de kracht van AI aanwenden voor real-time verwerking en analyse direct aan de netwerkrand, waar de data gegenereerd en verzameld wordt. Dit maakt real-time verwerking en besluitvorming mogelijk zonder afhankelijk te zijn van netwerken of servers met hoge bandbreedte. Deze oplossingen omvatten een reeks van Inference Systems in de MIC familie, met NVIDIA® Jetson, die ARM processor cores combineren met NVIDIA GPU cores voor high-performance edge computing. Deze producten zijn o.a. geschikt voor industriële toepassingen en ontworpen voor autonome robottoepassingen, met robuuste ontwerpen die betrouwbaarheid en duurzaamheid garanderen in een breed scala van toepassingen, van smart city management tot productieautomatisering.

Deze gratis whitepaper geeft voorbeelden van succesvolle toepassingen van Edge AI oplossingen van Advantech, zoals magazijnbeheer, waar ze de traceerbaarheid van producten en voorraadbeheer verbeteren door middel van barcodeherkenning; in de landbouw verbeteren ze de operationele efficiëntie en oogstkwaliteit met real-time monitoring. De toepassingsgebieden zijn bijna oneindig, van verkeerslichtenbeheer tot autonome ontsmettingsrobots.

Download nu de uitgebreide whitepaper om de mogelijkheden en het potentieel van de Edge AI oplossingen van Advantech volledig te begrijpen. Het biedt diepgaande inzichten en technische details, zodat u begrijpt hoe deze oplossingen uw activiteiten kunnen transformeren.

Download de whitepaper nu door onderstaand formulier in te vullen.

Let op: Na het klikken op de knop ‘Verzenden’ verschijnt de downloadlink meteen op uw scherm.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Land
Bedrijfsnaam
Toestemmingsverklaring