Elektor Team

Alles leren over Eagle V6

10 december 2013, 14:37
Alles leren over Eagle V6
Alles leren over Eagle V6

Elke elektronicus die zelf schakelingen ontwerpt, zal daarvoor ook een printontwerp moeten maken. Een van de populairste printontwerpprogramma's is zonder twijfel het programma EAGLE.
De (Engelstalige) Elektor-uitgave "EAGLE V6 Gettting Started Guide" biedt een uitstekende introductie voor iedere elektronicus die wil gaan werken met dit printontwerpprogramma van CadSoft. De inhoud is zodanig opgezet dat zowel een beginner op het gebied van printontwerpen als een professional met ervaring met andere PCB-ontwerpprogramma’s hiermee aan de slag kan gaan. Na het lezen van dit boek en het uitvoeren van enkele van de beschreven voorbeeldprojecten hebt u voldoende kennis van EAGLE PCB opgedaan om zelfstandig aan complexere ontwerpen te gaan werken met dit programma.

 

Dit boek biedt u:
• een overzicht van de belangrijkste modules van EAGLE: de schematic editor; de layout editor en de autorouter in één gecombineerde interface;
• de omgang met de meest gebruikte commando’s in de schematic editor en layout editor van EAGLE;
• het toepassen van de geleerde EAGLE-commando’s in een klein project;
• een overzicht van de meer geavanceerde mogelijkheden van EAGLE;
• met welke punten u rekening moet houden tussen een in EAGLE ontworpen layout en de verschillende stappen in het PCB-productieproces;
• het opzetten van een compleet project (een praktijkontwerp uit de koker van het Elektor-lab), vanaf de schematekening tot de printproductie.

 

De prijs van dit boek bedraagt € 34,50 (plus verzendkosten). Elektor-leden ontvangen 10% korting en betalen slechts € 31,05 (plus verzendkosten).

 

Meer info en bestellen:
www.elektor.nl/products/books/electronics/eagle-v6-getting-started-guide.2.2453009.lynkx

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items