Advertisement
Auto-industrie: PSoC™, TRAVEO™ T2G en AURIX™ MCU's
Het 32-bit MCU-productportfolio omvat TRAVEO, T2G, Auto PSoC, gebaseerd op Arm® Cortex®-M technologie, en AURIX, dat TriCore™-technologie gebruikt. Infineon's brede portfolio van microcontrollers maakt schaalbare en hoogwaardige oplossingen mogelijk voor diverse toepassingen in de automobiel-, industriële en consumentenmarkt.

Alle microcontrollers van Infineon voor de auto-industrie zijn AECQ-100 gekwalificeerd en leveren uitstekende prestaties en betrouwbaarheid op basis van TriCore-benchmarktechnologie en een Arm® Cortex. 
 
De PSoC™ 4 voor de auto-industrie integreert de beste capacitieve sensortechnologie van Infineon voor veeleisende HMI-toepassingen (mens-machine interface) in het interieur en exterieur van auto's, samen met een ARM Cortex-M0/M0+ CPU, flash en geheugen.

De PSoC™ High Voltage maakt slimme detectie mogelijk voor toekomstige mobiliteit en voldoet aan alle vereisten voor batterijbeheer en smart sensing. De PSoC 4 HV (High Voltage) is een productfamilie die één-chip oplossingen biedt voor auto-ontwerpen met slimme sensors. Het integreert zeer nauwkeurige/programmeerbare analoge blokken en programmeerbare digitale blokken, samen met hoogspanningswerking (12V) en integreert communicatie-zendontvangers zoals LIN/CXPI PHY en een ARM Cortex M0+ CPU met ingebouwd geheugen.

De TRAVEO™ T2G voor carrosserie is ontworpen om oplossingen te bieden voor drie uitdagingen die tegenwoordig op de automarkt voorkomen. De noodzaak om meer functies elektrisch te integreren zonder proportioneel stroomverbruik, de connectiviteit om toenemende gegevensuitwisseling mogelijk te maken door geschikte communicatie-interfaces aan te bieden zoals CAN FD en ethernet, en te voldoen aan de vraag naar beveiliging/veiligheid door ultramoderne, door de gebruiker programmeerbare beveiligingsmodules aan boord te hebben om verschillende niveaus van autonoom rijden mogelijk te maken.

De TRAVEO™ T2G for Cluster familie van microcontrollers voor de auto-industrie (MCU) met een nieuwe grafische engine en slimme renderingtechnologie biedt ongeëvenaarde prestaties voor grafische toepassingen in de auto-industrie. De familie is gebaseerd op maximaal twee Arm Cortex-M7-kernen met maximaal 320 MHz. De TRAVEO T2G Cluster-microcontrollerfamilie biedt de beste ASIL-B/SIL-2 veiligheidsprestaties in zijn klasse. De MCU-familie wordt geleverd met maximaal 6MB flash en maximaal 4MB VRAM.

Infineon biedt een verscheidenheid aan Aurix-kits, zoals de Aurix Starter Kit en de Aurix Application Kit, voor het evalueren en ontwikkelen van toepassingen op basis van de AURIX 32-bit TriCore™-microcontrollers.

Meer info >>>