Aan de rechterzijde van het board bevinden zich de programmeer-opties. De BBA wordt standaard geleverd met een voorgeprogrammeerde Arduino Leonardo bootloader. U kunt de BBA dus direct via de USB-poort programmeren. Als u de ATmega32U4-processor zonder het gebruik van de bootloader wilt programmeren, dan kunt u dit via de 6-pens ISP-header doen.
 
Linksonder bevinden zich twee connectors voor servomotoren en vier vermogensuitgangen met PWM-functie. Deze worden aangestuurd door een dubbele H-brug die maximaal 600 mA per pen kan leveren.
 
Rechtsonder vinden we de twee populairste communicatiepoorten: I2C en RS232. Deze kunnen worden gebruikt om een breed scala aan sensors, actuators en LCD’s op de BBA aan te sluiten. De 4-pens connector in de hoek rechtsonder kan worden gebruikt om een HC06-Bluetooth-module op aan te sluiten. 
Voorbeeldprogramma’s voor voor zowel de BBA als de APPINVENTOR helpen u op weg om via een smartphone met uw eigen apps met de BBA te communiceren. Probeer het eens uit - u zult verbaasd zijn hoe snel u een werkende app kunt realiseren.
 
De BBA is volledig gemonteerd en voorzien van een voorgeprogrammeerde bootloader bij de Elektor-shop verkrijgbaar. U hebt dus geen soldeerervaring nodig om met dit board aan de slag te gaan. 
 
 
2/2
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items