Afhankelijk van de vraag installeren wij de pcba’s in modules en cabinetten of verzorgen wij de hele box building. Dit inclusief kabels, aansluitingen, kaart- lezers, accu’s, beplating, handleidingen en eventueel software. Maatwerk dus.
 
Het tijdelijk vrijkomen van de productie- vloer is onder meer benut voor de herinrichting van de testafdeling. Deze is onlangs uitgebreid met een extra flying probe-tester en drie extra basisstations (nu zes) voor de extended boundary scan testoplossing. Dit is de meest effectieve en efficiënte optie die we zelf hebben ontwikkeld voor het automatisch opsporen van mogelijke afwijkingen op een pcba. Wij adviseren opdrachtgevers over de beste test-strategie als onderdeel van onze early supplier involvement waarmee wij hun pcba-ontwerp helpen perfectioneren (Design for eXcellence, DfX).

Plug & play
Senior maintenance engineer Ronald Willemse was al weken bezig om aansluitingen voor elektra, data en lucht aan te leggen, om te leggen en uit te breiden. ‘Werkplekken moesten tijdelijk worden verplaatst om erbij te kunnen, maar iedereen stelde zich heel flexibel op. Lijn 1 en 2 konden ononderbroken blijven draaien en de lijnen 3 en 4 waren slechts enkele dagen buiten gebruik. Alle machines konden direct worden aangesloten, zo goed hadden we het voorbereid. Met dit soort klussen voel ik me als een vis in het water.’