Dit COM-HPC-webinar stelt ingenieurs in staat om in sneltreinvaart gebruik te maken van de nieuwste technologie voor het hosten van krachtige AI-applicaties in combinatie met kritische realtime-taken op één enkel platform.
 
COM-HPC – realtime en AI in sneltreinvaart
COM-HPC is een gloednieuwe PICMG-standaard die is geoptimaliseerd voor modulaire systeemontwerpen met behulp van de nieuwste high-speed interface-technologieën zoals PCIe Gen4, USB 4.0 en ultrasnelle connectiviteit met maximaal 2x25 GbE, alsmede geïntegreerde AI-mogelijkheden.

U kunt nieuwe ontwerpen maken met de PICMG COM-HPC Computer-on-Modules van congatec op basis van de nieuwste 11e generatie Intel Core vPro, Intel Xeon W-11000E en Intel Celeron-processoren. Deze beschikken over indrukwekkende geïntegreerde AI-versnellers, maximaal 8 krachtige CPU-kernen en geïntegreerde grafische weergave. Hierdoor kunt u naadloos deducerende AI- en deep learning-algoritmen uitvoeren, naar keuze massaal parallel op de geïntegreerde GPU of op de CPU met ingebouwde Intel Deep Learning Boost.

Omdat realtime-ondersteuning voor veel doeltoepassingen verplicht is, leert u ook hoe u RTOS’en zoals realtime Linux en Wind River VxWorks parallel kunt draaien met multifunctionele besturingssystemen die gebruikmaken van de hypervisortechnologie van Real-Time Systems, die ook officieel wordt ondersteund door Intel.

Dus als u realtime AI-systemen wilt ontwerpen op basis van het COM-HPC-ecosysteem, moet u deelnemen aan het 2 uur durende live webinar van congatec “Realtime and AI Integration with COM-HPC” op 9 november aanstaande.

Het programma:

Het COM-HPC-concept (10 min)
Christian Eder, voorzitter COM-HPC bij de PICMG
Op 11e generatie Intel Core-processor gebaseerde COM-producten (20 min)
Andreas Bergbauer, Senior Product Line Manager bij congatec
COM-HPC interfacetechnologie en ontwerpuitdagingen (30 min)
Christian Riesinger, Senior Field Application Engineer bij congatec
Virtualisatie voor het consolideren van deterministische realtime (20 min)
Michael Reichlin, Manager WW Sales bij Real-Time Systems
Deep learning-analyse- en software-toolkits (25 min)
Roy Allela, Deep Learning SW Engineer bij Intel
Vragen & antwoorden; samenvatting
 
Klik hier voor meer informatie en aanmelden

We kijken ernaar uit u daar te ontmoeten!