Community building

9 augustus 2016, 00:00
Met dit e-zine proberen we u op de hoogte te houden van interessante nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van elektronica (en aanverwante vlakken). Een aantal redacteuren houdt een oogje in het zeil op de markt- en info-websites, de binnenkomende post en de e-mail. Maar collega René Bohne gaat vaker zelf op zoek naar nieuws en de laatste nieuwigheden in de (maker) community.
 
Recentelijk heeft hij een informatief filmpje gemaakt van zijn werkplaats in het FabLab in Berlijn waar hij zijn eigen (Elektor)bureau aanhoudt. Vanuit daar heeft hij een prima overzicht over het reilen en zeilen binnen het FabLab Berlijn en is hij er als de kippen bij wanneer iemand met een geinig, handig, innovatief, nutteloos of ingenieus project op de proppen komt.
 
René is dan ook dé aangewezen persoon om voor Elektor het YouTube-kanaal (Duitsland) bij te houden. Voor de zomervakantie hebben we daar nu een (gratis) cursus FPGA voor u klaar staan. In het Duits dus, maar als u dat niet machtig bent, kunt u ook een kijkje nemen op ons Engelstalige kanaal. Hier vindt u naast allerlei informatieve achtergrondinformatie en uitleg over onze (elektronische) projecten ook een bonte verzameling van reviews, interviews en seminars. Het e-zine en het magazine uitgelezen en hongerig naar meer? Kijk dan eens op onze YouTube-kanalen!
 
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items