Zoals vorige week aangekondigd is Elektor afgelopen weekend zonder problemen haar nieuwe magazijn ingetrokken. Er is gedurende het weekend extra hard gewerkt en sinds maandag konden de daardoor orders zonder vertraging geleverd worden vanuit de nieuwe lokatie. Zoals bekend werken we nu samen met een gespecialiseerde service provider die ons diverse nieuwe opties kan bieden die eerder onbereikbaar waren. 

Direct voordeel

Eén direct merkbaar voordeel is dat we inmiddels ook geen beperkingen meer hebben voor de landen die tot op heden moeilijk te beleveren waren omwille van de beperkte invoer vanuit Elektor’s vaste vervoerders. Inmiddels staat een heel netwerk aan vervoerders tot onze beschikking en kunnen we ook weer over de hele wereld leveren. De beperkende maatregelen in adres invoer en shippingopties zijn dan ook sinds deze week opgeheven. 

Het nieuwe magazijn is geopend tussen 8:00 en 23:00 en er wordt gedurende die hele tijd ingepakt en verzonden. Het pick, pack en ship proces loopt dan ook de hele dag door. Ook hierdoor zullen we beter in staat zijn uw bestelling snel bij u thuis te kunnen leveren. 

Meer op komst

De komende weken zult u steeds meer merken van de verbeteringen die doorgevoerd worden in onze winkels. Een verbeterde retour afhandeling (RMA) en het elimineren van backorders zijn de volgende wensen op ons lijstje en zullen niet lang op zich laten wachten!