De beste Start-up van de Benelux!

16 mei 2019, 11:14
De beste Start-up van de Benelux!
De beste Start-up van de Benelux!
Dat is de titel die de winnaar van de Elektor Start-up Games, gehouden tijdens de Electronics & Applications (E&A) beurs in Utrecht de afgelopen week, in de wacht heeft gesleept. Acht Start-ups streden hier behalve om deze klinkende eretitel ook om een leuk marketingbudget en een toegangskaartje voor electronica, ’s werelds grootste vakbeurs voor elektronici die elke twee jaar gehouden wordt in München (de volgende is in November 2020).

Zeer gevarieerd aanbod

De deelnemers werden geacht de jury te overtuigen van hun project aan de hand van duidelijke presentaties. Niet alleen de technische kant was van belang, ook de commerciële haalbaarheid en de duurzaamheid waren belangrijke criteria. De gepresenteerde projecten liepen uiteen van connected kinderspeelgoed tot industrieel energiebeheer, en van 3D printen met metaal tot het koelen van de toekomstige gestapelde microprocessoren.

Naast de jury toonden de onafhankelijke beursbezoekers ook veel belangstelling voor de Start-ups en hun producten zodat na afloop iedereen op een geslaagd evenement kon terugkijken.

En de winnaars zijn...

  • Beste Start-up van de Benelux: Arkite met "Human Interface Mate"
  • Tweede plaats: ValCUN met "disruptieve metaal 3D printtechnologie"
  • Derde plaats: Incooling met "2-phase CO2 cooling at high pressure"
 
Elektor start-up games Arkite first prize winner
Jan Vrancken (links) van Arkite, de winnaar van de
Elektor Start-up Games op de E&A beurs te Utrecht.

Tot de volgende keer!

Elektor bedankt alle Start-ups hartelijk voor hun deelname en wij wensen ze heel veel succes voor de toekomst. Ook zijn wij de sponsoren dankbaar voor hun inzet en bijdrage aan het evenement.
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items