De complete werken: The Official ESP32 Book is nu verkrijgbaar

11 oktober 2017, 19:27
Bestel uw exemplaar vandaag nog!
In de Elektor-shop is nu The Official ESP32 Book verkrijgbaar. Dit boek geeft een inleiding in de ESP32 en beschrijft de belangrijkste software- en hardware-functies van de chip. Aan de hand van een variëteit van praktische projecten, sommige met het onverminderd populaire ESP32-development board, neemt het boek de lezer bij de hand en leidt hem langs onderwerpen met een toenemende moeilijkheidsgraad. 
 
De unieke eigenschappen van de ESP32-chip zijn de combinatie van Bluetooth-communicatie, een groter SRAM-datageheugen, meer I/O-lijnen, meer interfacesignalen, een aanraaksensor, een temperatuursensor en nog veel meer. Dit geeft de gebruiker meer mogelijkheden om de chip te gebruiken in allerlei elektronische projecten, zoals in detail wordt beschreven in dit boek. Twijfelt u nog? Kijk dan naar dit gratis voorproefje van 36 pagina’s om er zeker van te zijn dat dit boek precies is wat u hebben wilt.
 
Bij Elektor is ook een ESP32-hardwarekit verkrijgbaar, die precies aansluit op het boek. Deze kit bevat alle componenten die in het boek worden gebruikt, wat het leuk en gemakkelijk maakt om de projecten na te bouwen!
 
Tijdens de introductieperiode biedt Elektor 5 Euro korting voor GREEN- en GOLD-leden. Dus bestel uw exemplaar vandaag nog!
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items