Energieleveranciers overal op de wereld moeten veranderingen doorvoeren om hun efficiëntie te verbeteren, hun milieu-voetafdruk te reduceren en in te spelen op de behoefte aan nieuwe toepassingen zoals het opladen van elektrische voertuigen. Slimme elektriciteits-, gas- en watermeters spelen daarbij een vitale rol. De leveranciers zijn op zoek naar meer nauwkeurige, gedetailleerde informatie en snellere datacommunicatie om efficiënter te kunnen opereren.


Gratis White Paper over slimme energiemeters

Quectel’s nieuwste white paper “Why cellular connectivity provides the robust, secure foundation for new revenues in smart metering” bespreekt de uitdagingen voor een industrie die wil globaliseren in een gefragmenteerde markt en het belang van de juiste communicatietechniek bij het inzetten van slimme meters. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de datacommunicatie, maar cellular Low Power Wide Area (LPWA) netwerken hebben een aantal voordelen voor slimme meettoepassingen. Dit white paper bespreekt deze voordelen en behandelt:
 
  • De gebieden met de sterkste groei in slimme energiemeters
  • Uitdagingen bij de uitrol van slimme meetsystemen
  • Redenen om voor cellulaire LPWA’s te kiezen 


Download nu uw gratis exemplaar

Download uw gratis document “Why cellular connectivity provides the robust, secure foundation for new revenues in smart metering” door onderstaand formulier in te vullen.

Let op: Na het klikken op de knop ‘Submit’ verschijnt de downloadlink meteen op uw scherm.

First Name
Last Name
Email
Phone Number (optional)
Company
Country
Industry
Sub Industry
Area of interest
Consent Policy
Vertaling: Evelien Snel