Nu we het einde van 2022 naderen, werpen we onze jaarlijkse blik op nieuwe innovaties in productie en elektronische componenten. Of u nu pro engineer bent of een weekend doe-het-zelver, u moet op de hoogte blijven van de noodzakelijke productiemiddelen en componenten die beschikbaar zijn om nieuwe projecten en producten af te leveren. In de 140 pagina's tellende editie november/december 2022 van Elektor Mag besteden we aandacht aan deze en andere onderwerpen. Op de cover van het tijdschrift staat de Fortissimo-100 high-end versterker van Elektor. De ontwerper, Ton Giesberts, presenteert het ontwerp, de constructie en de testresultaten van de versterker. Andere opmerkelijke projecten en artikelen in de editie zijn onder meer een op de RP2040 gebaseerde luchtkwaliteitsmeting, low-latency Bluetooth-deurbediening, een FM/DAB+-ontvanger, radio direction finding en meer. Bezoek onze pagina Productie & Componenten voor meer details en nuttige links.

Productie & onderdelen webpagina

Op de huidige pagina Draadloze toepassingen bieden we details over de huidige editie, evenals productinformatie, links naar relevante artikelen en een opmerking over het komende webinar van 8 december 2022, getiteld "How to Identify and Test Components".


 
focus-on-production-components_NL.jpg


In het webinar bespreekt ingenieur David Ashton samen met Elektor-ingenieur Clemens Valens tips voor het identificeren en testen van onderdelen. Ze presenteren ook technieken om onderdelen van onzekere herkomst te testen zonder dat daarvoor dure testapparatuur nodig is. Deelnemers maken kans op een SunFounder Kit. Mis het webinar niet op 8 december om 16:00 uur (Berlijnse tijd).

Elektor @ Electronica 2022

Elektor zal ook aanwezig zijn op electronica https://www.elektormagazine.com/news/join-elektor-live-at-electronica-2022 in München, Duitsland (15-18 november, Hal B4.440), waar u het World Ethical Electronics Forum 2022 en eFFWD 2022 kunt bijwonen. Als u in München bent, kunt u onze stand bezoeken om onze redacteuren en ingenieurs te ontmoeten. Als u niet persoonlijk aanwezig kunt zijn, houd dan onze website en sociale kanalen in de gaten voor verslagen en updates van de show!


 
elektor electronica 2022
 

Komende onderwerpen

Het redactie- en ingenieursteam van Elektor werkt aan nieuwe artikelen, projecten, webinars en video's over de meest uiteenlopende onderwerpen. Hier zijn enkele onderwerpen die we de komende weken en maanden zullen behandelen.
 
  • Januari/februari: Audio en video
  • Maart/April: Embedded & AI

Blijf op de hoogte door elektormagazine.nl te bezoeken!