Electronics & Applications: Slim product, slim maken

15 mei 2017, 00:00
Electronics & Applications: Slim product, slim maken
Electronics & Applications: Slim product, slim maken
De beurs Electronics & Applications 2017 (30 mei t/m 1 juni, Jaarbeurs Utrecht) staat in het teken van ‘slim product, slim maken’. Electronics & Applications is dé beurs waar bezoekers komen die slimme producten ontwikkelen of willen laten ontwikkelen. Hier zien bezoekers op welke manier elektronica een product en het gebruik daarvan kan verbeteren.
 
Bezoekers kunnen op de beurs de totale keten bekijken die nodig is om een slim product te produceren. E&A 2017 is niet alleen dé plek voor engineers maar ook voor de niet-techneuten die op zoek zijn naar innovatie op het gebied van vormgeving, ontwikkeling (hardware/software), productie/assemblage, componenten en productie-/ test & measurement equipment. Deze aspecten zijn natuurlijk op de beursvloer terug te vinden, zowel  in de beursprojecten als in het conferentieprogramma. Hiermee is een bezoek aan E&A 2017 zeker meer dan de moeite waard.
 
Gadget KISS LoRa live geproduceerd
GEPRO|Electronics ontwikkelt de gadget van E&A 2017. De gadget heeft de naam “KISS LoRa” gekregen. Hiermee wilt de ontwikkelaar aantonen hoe eenvoudig Internet of Things werkt. Dit IoT-gadget biedt diverse omgevingsvariabelen (o.a. temperatuur, vocht, licht en co2). Door de LoRa verbinding en het speciaal ontwikkelde cloudplatform (via een webapp) kun je iedere plaats, bijvoorbeeld een werkplek, continu monitoren. De gadget geeft ook aan of er LoRa bereik (The Things Network) is. KISS LoRa is gebaseerd op een Arduino en daardoor ook te koppelen. Op de beurs staat een complete productielijn waar de gadget geproduceerd, geprogrammeerd en getest wordt. 1.800 bezoekers zullen de gadget in vijf stappen verzamelen
 
Conferentieprogramma
Het conferentieprogramma van de beurs bestaat uit negen seminars die ingaan op de trends en ontwikkelingen in de markt. De inhoudelijke programma’s vormen een platform waar kennisoverdracht centraal staat. De seminars vinden in de ochtenden plaats. Voor een overzicht van alle seminars klik hier
 
Gratis beursbezoek
Aanmelden voor een gratis beursbezoek en of deelname aan een seminar kan via www.eabeurs.nl. Gebruik relatiecode EA1041.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items