Elektor op de Maker Faire in Berlijn

1 oktober 2015, 12:49
Elektor op de Maker Faire in Berlijn
Elektor op de Maker Faire in Berlijn
De Maker Faire is een techniekbeurs die geschikt is voor de hele familie. Op de Maker Faire kom je mensen van alle leeftijden tegen: makers, hackers, knutselaars, hobbyisten, ingenieurs en gewoon in techniek geïnteresseerden in de breedste zin van het woord. De volgende Europese editie van de Maker Faire wordt dit weekend gehouden in Berlijn en Elektor zal daar ook met een eigen stand aanwezig zijn.

De Berlijnse Maker Faire 2015 wordt gehouden op 3 en 4 oktober van 10:00 tot 18:00 uur. We zijn te vinden op stand nummer 8 en we zullen daar verschillende activiteiten organiseren, voor jong en oud. Zo is er een gratis soldeer-workshop en we demonstreren diverse recente Elektor-projecten, zoals het Android-I/O-board en het ARM-T-board. Natuurlijk vindt u op onze stand een uitgebreide selectie van interessante producten uit onze shop, inclusief tijdschriften, boeken en printen.

Berlijn ligt voor ons Nederlanders en Belgen niet meteen "naast de deur" en we begrijpen dat de meeste lezers daar niet even naar toe reizen. Daarom hebben we in de Elektor-shop een speciale Maker Faire pagina ingericht met een aantal producten die ook op de stand te zien zijn. Daarbij hoort natuurlijk ook een speciale aanbieding. Bij aankoop van een van de producten van onze Maker Fair pagina ontvangt u tijdelijk een gratis eBook over LED's, microcontrollers en embedded Linux ter waarde van € 32,95. Mis het niet, ga vandaag nog naar www.elektor.nl/maker-faire!
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items