Elektor organiseert cursus Eagle Schematic and PCB design

10 december 2013, 14:36
Elektor organiseert cursus Eagle Schematic and PCB design
Elektor organiseert cursus Eagle Schematic and PCB design

Op woensdag 22 juni organiseert Elektor van 8:30 tot 16:00 uur in Amsterdam weer een cursus "Eagle Schematic and PCB design". De cursus, geleid door Peter van Grieken, heeft als doel om deelnemers een stevige theoretische, maar ook praktische basiskennis te geven in het tekenen van schema's en printen in Eagle 5. De geleerde theorie wordt onmiddellijk tijdens de lessen in praktijk gebracht, waarbij de volledige flow van schema tot print wordt doorlopen.

 

In de cursus leert u te werken met de schematic editor, de PCB layout router en leert u componenten in de library aan te maken en aan te passen.

De werkvorm van de cursus is een powerpoint-presentatie, gecombineerd met praktische opdrachten.

LET OP: u dient zelf een laptop (+ USB-stick) mee te nemen! Als voorkennis is algemene basiskennis van elektronica (niveau middelbaar onderwijs 3e graad) een vereiste.

 

De deelnamekosten bedragen € 419. Dit is inclusief lunch, deelnemerscertificaat en documentatiemap (met daarin ter waarde van € 195: een gedrukte versie van de cursus, een CD-ROM met de cursus, CAM-files, een volledig uitgewerkt voorbeeldproject en Eagle 5 Lite).

 

Elektor-abonnees krijgen 5% korting. Schrijf snel in, er is nog maar plaats voor enkele deelnemers!

 

Meer info en inschrijven:
www.elektor.nl/events/archive/event-eagle-schematic-and-pcb-design-cursus.754604.lynkx

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items