NFC
Elektor Team

Elektor presenteert allereerste boek met NFC-technologie

10 december 2013, 14:37
Elektor presenteert allereerste boek met NFC-technologie
Elektor presenteert allereerste boek met NFC-technologie

Zoals u van Elektor gewend bent, lopen we altijd voorop met het introduceren en verspreiden van nieuwe ontwikkelingen en technologieën. Ditmaal doen we dat met een heel bijzonder boek. Bijzonder, omdat het de aloude boekdrukkunst op een optimale manier combineert met de modernste draadloze communicatietechnologie.

 

"Catch the Sun" is 's werelds eerste boek met geïntegreerde NFC-halfgeleidertechnologie, waarbij de inhoud van dit high-tech-book gaat over de prachtige magie van low-tech ballonvaart. Het boek bevat meerdere NFC-chips waarmee het mogelijk is verbinding te maken met Internet, gewoon door zo'n NFC-hotspot te benaderen met een NFC-compatibele smartphone of tablet.

 

Met de in dit boek geïntegreerde NFC-chips kunt u onder meer de titelsong "Catch the Sun" downloaden, videoclips bekijken en meer informatie over NFC-chips opvragen.
Bovendien kunt u ook zelf met NFC-chips aan de slag gaan. Daartoe levert Elektor twee ongeprogrammeerde NFC-chips bij dit boek. Deze kunt u zelf programmeren en voor eigen toepassingen gebruiken.

 

Er zijn veel boeken over praktische elektronica, maar er is er maar eentje met geïntegreerde praktische elektronica. Dat is "Catch the Sun"!

 

Dit boek wordt officieel gepresenteerd tijdens het 'Albuquerque International Balloon Fiesta' in Albuquerque, New Mexico (USA) van 6 t/m 14 oktober a.s.
Maar u kunt uw exemplaar nu al reserveren:
Bestel hier!

 

Of kijk op de speciale website:
www.firstnfcbookoftheworld.com

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items