Elektor-webinar: Automation & Test Using Flowcode V6

10 december 2013, 14:37
Elektor-webinar: Automation & Test Using Flowcode V6
Elektor-webinar: Automation & Test Using Flowcode V6

Elektor Academy en element14 presenteren op donderdag 21 november a.s. weer een webinar over een populair en/of bijzonder elektronica-onderwerp. In dit webinar zullen enkele van de nieuwe features van Flowcode Versie 6 worden besproken. Deze nieuwe versie bevat o.a. een uitgebreidere componentenbibliotheek, de mogelijkheid voor gebruikers om eigen componenten aan te maken, near-realtime-simulatie en nieuwe features voor het testen van elektronische systemen.

 

Het webinar zal beginnen met een demonstratie die laat zien hoe men met externe elektronica kan communiceren met behulp van een embedded schakeling en Flowcode-componenten. Daarna zullen de twee presentatoren van dit webinar, Ben Rowland en Jonathan Woodrow, ons achtereenvolgens de omgang met de nieuwe simulatie-interface van Flowcode tonen, het reageren op binnenkomende data en het ontwikkelen van algoritmes voor het verwerken van deze data.

 

Vervolgens zullen machinebesturingsapplicaties besproken worden, met onder meer SCADA, de E-blocks PIC multi-programmer EB006 V9 met ghost-technologie en een flowchart-gebaseerde ICD.

 

De workshop wordt afgesloten met een algemeen overzicht van de DSP- en besturingsmogelijkheden in Flowcode Versie 6, inclusief enkele meer geavanceerde voorbeelden.

 

Het webinar bestaat uit een presentatie van circa 30 minuten, waarna er gelegenheid is tot het stellen van vragen.

Deelname aan dit webinar is geheel gratis. U hoeft u alleen maar te registreren via onderstaande link.

 

Automation & Test Using Flowcode V6
Datum: Donderdag 21 november 2013
Tijd: 16:00 uur
Presentatie: Ben Rowland en Jonathan Woodrow (Matrix Multimedia)
Taal: Engels

 

Meer info en registreren:
http://www.element14.com/community/events/3819

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items