Advertisement
TDK ziet een toekomst voor zich die volledig draait op schone energie. Daarom biedt TDK producten die bijdragen aan de opwekking en transmissie van hernieuwbare energie.

Deze TDK-componenten omvatten een breed aanbod aan passieve apparaten, waaronder kunststoffolie- en elektrolytische aluminiumcondensatoren, MLCC's, NTC-thermistors, varistors, ferrietkernen met gedistribueerde luchtgaten, druksensoren, zonnecellen en meer.

Elektrolytische aluminiumcondensatoren: het assortiment van Mouser bevat ruim 7700 elektrolytische aluminiumcondensatoren van Epcos/TDK.

AlCap-tool: de AlCap Useful Life Calculation-tool berekent de verwachte gebruiksduur van een condensatortype onder toepassingsspecifieke belastingen.
 
Energieoplossingen van TDK
TDK EDLC elektrische dubbellaagcondensators zijn apparaten voor ladingsoplag die een hogere elektrische capaciteit en energiedichtheid bieden dan elektrolytische condensators. De componenten slaan ladingen op middels een elektrische dubbellaag gevormd door ionen die zich binnen een paar seconden hechten aan het oppervlak van een geactiveerde koolelektrode. De EDLC-producten worden gemaakt met behulp van materiaal- en verwerkingstechnieken en combineren een hoge elektrische capaciteit met een lage weerstand. Voor de verpakking wordt een gelaagde metaalfolie gebruikt, waardoor deze een compact formaat krijgt voor ruimtebesparende ontwerpen. Deze componenten zijn uiterst geschikt voor een grote verscheidenheid aan toepassingen, zoals geheugenopslag in elektronische apparaten, regeling van batterijladingen in mobiele apparaten, energiewinning en nog veel meer.

De B32320I cilindrische kunststoffoliecondensators met DC-link beschikken over een capaciteitsbereik van 6,5 µF tot 260 µF, zijn inzetbaar bij hoge spanning en stroom met lage verliezen en hebben goede zelfherstellende eigenschappen. Deze 5-pinscondensatoren van gemetalliseerd polypropyleen bieden een tolerantie van 10 % en een ESR-bereik van 2,4 mΩ tot 5,2 mΩ. De condensatoren zijn onder meer geschikt voor frequentieomzetters, huishoudelijke apparaten met een regelaar, fotovoltaïsche omvormers en motoraandrijvingen met variabele snelheid.

De DK CeraLink™ Flex Assembly-condensators bieden een hoge rimpelstroomcapaciteit en een groot temperatuurbereik, maar tegelijkertijd ook lage ESL, lage ESR, lage diëlektrische absorptie en minimaal vermogensverlies. De FA-serie is geoptimaliseerd voor hoge frequenties tot een aantal Mhz en voldoet aan de norm AEC-Q200. Deze condensators zijn compatibel met RoHS en gemaakt van PLZT-keramiek (lood-lanthanium-zirconium-titanaat).

B2562 MKP DC-kunststoffoliecondensators zijn elektronische condensators die speciaal zijn ontworpen voor toepassingen met gelijkstroom. Deze condensators zijn voorzien van een niet-pcb, harde polyurethaanharsvulling (droge soort) met een schroef- of draadafsluiting. De B2562-serie heeft een capaciteitsbereik van 30 µF tot 1500 µF, ±10 % tolerantie in capaciteit en een spanningsbereik van 700 VDC tot 2000 VDC. De Epcos/TDK B2562 MKP DC-kunststoffoliecondensators werken bij bedrijfstemperaturen tussen -55 °C en +75 °C of +85 °C en hebben een levensduur van maximaal 100.000 uur.

Meer informatie >>>