Geleerde lessen in IoT-productontwikkeling kunnen anderen helpen

23 april 2019, 13:00
Geleerde lessen in IoT-productontwikkeling kunnen anderen helpen
Geleerde lessen in IoT-productontwikkeling kunnen anderen helpen
Bedrijven binnen de elektronicabranche die aan de slag gaan met industriële IoT-producten krijgen te maken met tal van valkuilen tijdens de productontwikkeling. In een zestal lezingen op Electronics & Applications (E&A) 2019 komen meerdere cases aan bod in het seminarprogramma ‘IoT in de praktijk, handvatten in het hier en nu’.

Bedrijven binnen de elektronicabranche die aan de slag gaan met industriële IoT-producten krijgen te maken met tal van valkuilen tijdens de productontwikkeling.

In een zestal lezingen op Electronics & Applications (E&A) 2019 komen meerdere cases aan bod in het seminarprogramma ‘IoT in de praktijk, handvatten in het hier en nu’. Sprekers delen hun ervaringen, helpen veelgemaakte fouten te voorkomen en best practices toe te passen tijdens het productontwerp. Ook is er aandacht voor security en het benutten van cloudcomputing voor de aansturing van industriële IoT-hardware.

E&A 2019 vindt plaats van dinsdag 14 t/m donderdag 16 mei in Jaarbeurs. Het seminarprogramma ‘IoT in de praktijk, handvatten in het hier en nu’ is op woensdagochtend 15 mei. Een bezoek aan de beurs en het seminar is kosteloos maar registratie vooraf is wel verplicht.

Klik hier voor meer info.

Gratis beursbezoek
Meld u aan voor een gratis beursbezoek en of deelname aan een seminar. Gebruik relatiecode EA1023

 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items