Gelimiteerde gekalibreerde versie van Red Pitaya

10 februari 2016, 10:13
Gelimiteerde gekalibreerde versie van Red Pitaya
Gelimiteerde gekalibreerde versie van Red Pitaya
Red Pitaya is een krachtig meet- en experimenteer-board dat door tal van elektronici wordt gebruikt als universele oscilloscoop/generator of analyser dankzij de geïntegreerde 14-bits A/D- en D/A-converters, maar ook zeer geschikt is voor eigen toepassingen door de krachtig FPGA en de uitgebreide programmeermogelijkheden.

Red Pitaya biedt nu een gelimiteerde oplage van dit veelzijdige board in een gekalibreerde versie aan, zodat de gebruiker dit niet meer zelf hoeft te doen. De nieuwe "Calibrated Diagnostic Kit" bevat alles wat u nodig hebt om de Red Pitaya als extreem nauwkeurig meetinstrument in te zetten: een gekalibreerd Red Pitaya board V1.1, een compatibele USB-WiFi-dongle, twee SMA/BNC-adapters, twee 50 Ohm afsluitweerstanden, twee 60 MHz probes, een microSD-kaart van 4 GB, een voedingsadapter en de applicaties "Oscilloscope PRO" en "Spectrum analyzer PRO“.

Bij het Red Pitaya board in deze speciale kit is de DC-offset van de ingangen afgeregeld binnen ±0,5 mV, de versterking van de ingangen is gekalibeeerd binnen 0,2%; de DC-offset van de uitgangen is afgeregeld binnen ±4 mV en de DC-gain van de uitgangen binnen 0,4%. Deze fraaie kit is tijdelijk verkrijgbaar voor een speciale prijs van € 359,- (normale verkoopprijs € 439,-).
En als u nu bestelt, krijgt u er ook nog gratis een originele behuizing bij ter waarde van € 24,95!
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items