Webinar: Sensors & Measurement
Registion details willl be available soon.
Het Internet of Things (IoT) zit vol met miljarden sensoren die voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Waarschijnlijk heeft u er zelf ook al eens een paar ingezet. De redactie en het engineeringteam van Elektor zijn zich bewust van het groeiende belang van sensoren en meetoplossingen en presenteren daarom op donderdag 25 juni aanstaande om 16.00 uur een gratis live webinar getiteld "Sensors and Measurement".

U kunt zich hier registreren.


Sensors & Measurement Webinar

Als serieuze elektronica-ontwerper werkt u waarschijnlijk regelmatig met sensoren en meetinstrumenten. Temperatuursensoren worden gebruikt om industriële toepassingen te monitoren. Nabijheidssensoren worden toegepast in talloze ruimtevaartsystemen, maar net zo goed in veel huishoudelijke apparaten. RF-sensoren worden in militaire en surveillancetoepassingen toegepast. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

In Elektor's "Sensors and Measurement" webinar zal Elektor Labs's Technisch Manager Clemens Valens een informatieve discussie over sensortechnologie, RF-oplossingen en 5G modereren met prominenten uit de industrie, waaronder Robert Lacoste (ingenieur/auteur, Robert Lacoste's the Darker Side: Praktische toepassingen voor elektronische ontwerpconcepten, Elektor), Stuart Cording (journalist, "Beyond the Razzle-Dazzle: 5G in Industrial Automation," Elektor Industry, juli/augustus 2020), en anderen. Valens zal ook een live Q&A-sessie met de gasten leiden, zodat de deelnemers aan het webinar de kans krijgen om hun vragen en ideeën te plaatsen.


De sprekers: Sensor Technology, RF, and 5G

 

Datum en tijd

  • 25 juni 2020 om 16:00 CET
  • Taal: Engels
 

Inschrijven:

U kunt zich hier inschrijven.

Elektor Helps 
Dit gratis webinar, "Sensors and Measurement," maar ook de gratis download van Elektor Industry magazine, zijn onderdeel van het Elektor Helps initiatief. De COVID-19-crisis heeft ons allemaal op verschillende manieren getroffen en onder het label "Elektor Helps" ondersteunen we de leden van onze elektronicacommunity met gratis content en mogelijkheden binnen ons platform, kostenloos. Meer weten