Hackathon Smart Home op World of Technology & Science 2016

8 september 2016, 10:00
Hackathon Smart Home op World of Technology & Science 2016
Hackathon Smart Home op World of Technology & Science 2016
Van 4 t/m 7 oktober vindt in de Jaarbeurs Utrecht de grootste Industriële beurs van de Benelux plaats: World of Technology & Science. Naast laboratory, automation en motion & drives is er een aparte elektronica wereld. Hal 9 is geheel gevuld met elektronicabedrijven. Tijdens de World of Technology & Science vindt een Smart Home Hackathon plaats. Deze Hackathon is een must-see in deze hal.

Tevens is de Hackathon  een unieke kans voor 4 studententeams om zich aan de hele Tech Industrie te laten zien. 

Vijftien bedrijven zorgen ervoor dat het de teams aan niets zal ontbreken. De Nefit Easy en de Philips Hue lampen zijn het meest bekend. Daarnaast krijgt ieder team een embedded development board, sensor kit, lokalisatie-tools en gadgets om het huis te hacken en slim te maken. Welk team toont zich het meest innovatief en laat de gehele Nederlandse industrie Internet of Things van dichtbij ervaren? Om de juiste keuze te maken en te sparren krijgt ieder team een mentor.

The winner takes it all! Het winnende team krijgt alle tools van de overige teams en de technologie uit de woonkamer. De overige deelnemers krijgen een gadget WoTS-badge.

Teams kunnen zich tot 23 september aanmelden.

Bekijk de website http://wots.nl/student-hackathon-smart-home/ voor alle informatie over de aanwezige producten en de aanmeldprocedure.
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items