Hackathon-winnaars WoTS 2016

6 oktober 2016, 16:00
Hackathon-winnaars WoTS 2016
Hackathon-winnaars WoTS 2016
De winnaars van de Hackathon die dit jaar op de WoTS 2016 in de jaarbeurs in Utrecht werd gehouden zijn bekend: Het is een gelijkspel geworden. De jury was verdeeld tussen de teams van Odisee in Gent (B) en Windesheim in Zwolle (NL).

Team Odisee heeft haar smart home applicaties gebaseerd op IFTTT – "If This, Then That". Zij hebben de meeste sensoren aangestuurd en een zeer goede presentatie neergezet. Team Windesheim, met een man minder dan het 5 koppen sterke team Odisee, was technisch dieper met de beschikbare hardware aan de slag gegaan en heeft haar eigen software in Visual Studio geschreven, dat op dag 2 (Woensdag) hen bijna de Day-challenge door de neus boorde omdat de applicatie plotseling niet meer liep.

Alle teams waren zeer communicatief en toegankelijk voor het belangstellende publiek. Zij zeggen er ook veel van geleerd te hebben, zowel qua hardware, als ook teamwork en presentatie/doelgericht werken. En alle teams waren het erover eens: de Hackathon is zeker voor herhaling vatbaar.

 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items