Het Kalibratie Event 2014

22 oktober 2014, 06:43
Het Kalibratie Event 2014
Het Kalibratie Event 2014

DARE!! organiseert samen met Kalibra en MYbusinessmedia op 26 en 27 november a.s. in Woerden het Kalibratie Event. Naast de organiserende partijen nemen ook leidende organisaties en/of bedrijven in kalibratie aan het kalibratie Event deel. Samen zorgen zij voor een interessant seminar-programma. Daarnaast zijn er ook nog diverse exposanten met een stand aanwezig.

Het Kalibratie Event 2014 heeft weer een interessant programma! Verschillende sprekers, ieder expert op hun vakgebied, presenteren een technisch inhoudelijk verhaal. Een overzicht van de lezingen:

- Inleiding Kalibratie
- Herleidbaarheid & Meetonzekerheida
- Hoe gaat een auditor met kalibratie om?
- Zelf kalibreren?
- Case: Hoe gaat een organisatie met kalibratie om?
- Kalibratie in de GMP wereld
- Monitoring van kritische parameters in het lab
- De kalibratieketen - zo sterk als de zwakste schakel
- Het belang van accreditatie

Het Kalibratie Event 2014 wordt naast de organisatoren Kalibra, DARE!! en Mybusinessmedia ondersteund door VSL, Thales, Rohde & Schwarz, Lighthouse, Keysight Technologies, Fluke, Fenelab en Caliz, allemaal leidende bedrijven en organisaties op het gebied van kalibratiediensten en -producten in de breedste zin. Naast de presentaties zijn zij ook met een stand aanwezig op het Kalibratie Event 2104 en staan voor u klaar met informatie en advies!

Deelname aan het Kalibratie Event 2014 is kosteloos en omvat het gehele programma, inclusief seminar-materiaal, lunch en een borrel. Aan het eind van de dag krijgt u, als deelnemer, een "goody bag" met interessant materiaal!

Registreer hier voor het Kalibratie Event 2104

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items