Het nieuwe Elektor magazine september/oktober 2017 nu verkrijgbaar

29 augustus 2017, 00:00
Het nieuwe Elektor magazine september/oktober 2017 nu verkrijgbaar
Het nieuwe Elektor magazine september/oktober 2017 nu verkrijgbaar
Het is weer zover – ons september/oktober 2017 Elektor magazine is weer te koop. Bestel het tijdschrift nu in onze webshop en betaal tijdelijk geen verzendkosten.

Deze uitgave staat weer boordevol interessante projecten en artikelen die urenlang lees- en bouwplezier beloven. Eén van deze artikelen is de Raspberry Pi Zero W. In dit artikel laten we zien hoe we de mini-versie van de Raspberry Pi aan de praat krijgen, gaan we na wat de prestaties zijn en welke voordelen de draadloze technologie voor dit nietige single-board-computertje biedt.

Een spannend LabsProject in dit nummer is de GoNotify. Dit project bekijkt een flexibele IoT sensor-interface en laat zien hoe je met GoNotify alles met internet kunt verbinden wat je maar wilt. Zeker een project wat u niet moet missen.

En als dit nog niet genoeg is om u bezig te houden, dan hebben we ook nog de Candle2light — het hier gepresenteerde ontwerp zet de warmte van een kaarsvlam om in elektrische energie. Zo kunt u uw favoriete boek bij elektrisch kaarslicht lezen.

En verder:
Bekijk de volledige inhoudsopgave van Elektor september/oktober 2017.

Koop het geprinte magazine nu in onze webshop en betaal tot 13 oktober 2017 géén verzendkosten.

Elektor Gold- en Green-leden kunnen het digitale exemplaar hier downloaden
 
gerelateerde items