Vorig jaar maakten we in een lezersinterview kennis met Elektor-lezer Walter Arkesteijn. In een gesprek over hoe Elektor hem inspireerde (en dat nog steeds doet) vertelde hij met passie over zijn onderneming InnoFaith Beauty Sciences. InnoFaith Beauty Sciences heeft eind vorig jaar zijn intrek genomen in een nieuw pand op Science Park, omgeving Eindhoven. Dat InnoFaith een ambitieus, snel groeiend bedrijf is, blijkt ook uit de boeiende, technische vacatures die momenteel open staan en waar wij u graag op attent maken.

In-house engineering team

Dat techniek volop aanwezig is in de beauty-industrie werd al duidelijk nadat Jan Buiting op bezoek ging bij het lab van InnoFaith in Eindhoven. In zijn achtergrondartikel 'Met slimme software de hardware minimaliseren' lees je hoe hun high-end apparatuur voor huidanalyse tot stand komt. En omdat Jan vergezeld werd door een cameraploeg, biedt deze video ook nog eens een interessante blik achter de schermen.

InnoFaith Beauty Sciences ontwikkelt huid- en haardiagnose-apparatuur op maat voor huidspecialisten en huiddoktoren. De producten worden gecreëerd en ontwikkeld door een klein maar sterk in-house engineering team bestaande uit nieuwe talenten en zeer loyale experts op verschillende vakgebieden. InnoFaith staat voor het ontwikkelen van slimme en intuïtieve soft- en hardware binnen een technisch ingewikkeld domein.
 
InnoFaith Beauty Sciences

Werken bij InnoFaith

Ben je geïnspireerd geraakt door het verhaal van Walter en zie je jezelf wel meewerken in het technische team van InnoFaith? Heb je affiniteit of ervaring met de door InnoFaith gebruikte techniek en wil je meewerken aan het vervaardigen van innovatieve, ultramoderne hightech scan- en beeldvormende diagnostische apparaten? Dan is dit je kans, want InnoFaith is o.a. op zoek naar:

R&I Engineer
Als R&I Engineer ga je aan de slag binnen een klein team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen en onderzoeken van kansen. Je gaat hier fundamenteel en experimenteel onderzoek doen binnen de dynamiek van de schoonheidsmarkt en benut hier nieuwe zakelijke uitdagingen voor (toekomstige) projecten binnen InnoFaith Beauty Sciences.
Lees meer over deze vacature
 
Solution Architect
Als Solution Architect ben je bezig met het implementeren van systeemarchitectuur. Je verantwoordelijkheden omvatten het testen en integreren van programma softwaresystemen om specifieke problemen aan te pakken. Maar ook het oplossen van eventuele andere technische problemen behoort tot je takenpakket. Vervolgens werk je samen met het IT-team om die problemen aan te pakken met innovatieve softwareoplossingen.
Lees meer over deze vacature

R&D Engineer
Als R&D Engineer krijg je de ultieme vrijheid waarin jij jouw creativiteit kwijt kunt. InnoFaith heeft een klein team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen, testen en het creëren van nieuwe ideeën. Hun product bestaat uit een iPad voor de userinterface en een tastbaar apparaat dat draait op C++ en gebruik maakt van Computer Vision én AWS.
Lees meer over deze vacature
 

Meer informatie

Wil je meer weten over bovenstaande (en andere) vacatures? En ben je benieuwd wat InnoFaith jou te bieden heeft? Kijk dan op www.innofaith.com/werkenbij. Maar bekijk zeker ook onderstaande video. Hierin vertelt CTO & Founder Walter Arkesteijn meer over hun hoofdproduct, de Observ 520x, en de technieken die leidend zijn bij InnoFaith. En Senior Electronics Engineer Siedse Buijs legt uit waarom werken bij InnoFaith Beauty Sciences zo leuk is.