KISS LoRa, gadget voor engineers

3 mei 2017, 00:00
Beursgadget KISS LoRa
Beursgadget KISS LoRa
Electronics & Applications 2017 is de elektronicabeurs van de Benelux. Van 30 mei t/m 1 juni komen er bijna 5.000 bezoekers naar de Jaarbeurs om de laatste stand van de technologie te zien. 1.800 bezoekers krijgen met de beursgadget ook daadwerkelijk de laatste technologie mee naar huis. Beursgadget KISS LoRa is mogelijk gemaakt door bijna 30 bedrijven en wordt live op de beurs geproduceerd.

Dit IoT-gadget is ontwikkeld door Gepro Electronics en biedt diverse omgevingsvariabelen (o.a. temperatuur, vocht, licht en co2). Door de LoRa verbinding en het speciaal ontwikkelde cloudplatform (via een webapp) kun je iedere plaats, bijvoorbeeld een werkplek, continu monitoren. De gadget geeft ook aan of er LoRa bereik (The Things Network) is. KISS LoRa is gebaseerd op een Arduino en daardoor ook te koppelen.

Om in het bezit te komen van de gadget is het noodzakelijk om vooraf te registreren. Op de beurs aangekomen moet de bezoeker bij vijf stands langs om een werkende en gepersonaliseerde gadget te krijgen. KISS LoRa is populair en er wordt maar een beperkte serie gemaakt. Het aantal registraties is beperkt en op is op.

Meld u nu aan voor een bezoek en reserveer uw KISS LoRa. Gebruik relatiecode EA1041.


Meer weten over de E&A beurs 2017? Klik hier
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items