Mini-behuizingen met standaard USB-uitsparingen

29 augustus 2016, 11:00
Mini-behuizingen met standaard USB-uitsparingen
Mini-behuizingen met standaard USB-uitsparingen
De MINITEC handheld-behuizingenserie van OKW is door zijn afmetingen en vele configuratiemogelijkheden ideaal voor remote-control systemen, data-opslag, medische elektronica, alarmsystemen, monitoring en alarmering. OKW heeft deze MINITEC-serie nu uitgebreid met nieuwe hogere tussenringen waarvan enkele voorzien zijn van USB- en microUSB-uitsparingen.

De MINITEC-serie bood al een enorm scala aan standaard aanpassingen, dankzij het handige formaat. Elk kastje bestaat uit een bovenkap, een onderkap en een tussenring. Dit vermindert de behoefte aan maatwerk. Nu zijn er ook nog eens acht nieuwe hogere tussenringen beschikbaar voor de middelgrote MINITEC E ('Edge') behuizingen, waardoor de inhoud sterk wordt vergroot. Twee van hen zijn voorzien van sleuven voor USB (type A) en micro-USB (5 P B Type SMT) connectors.

De MINITEC (IP 40/41) kastjes zijn verkrijgbaar in twee vormen, elk met drie maten: Design D 'Drop' S (51x32x13 mm), M (70x44x16 mm), L (84x53x19 mm); Ontwerp E 'Edge' S (52x32x15 mm), M (68x42x18/24 mm), L (78x48x20/24/26 mm). De 'Drop' behuizingen zijn voorzien van een verzonken bovenkant voor de montage van membraantoetsenborden, bij de 'Edge' versies heeft men de keuze tussen een verzonken of gladde bovenkant.

 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items