Nieuw: dubbel-DVD met EAGLE-workshop

11 februari 2015, 10:25
Nieuw: dubbel-DVD met EAGLE-workshop
Nieuw: dubbel-DVD met EAGLE-workshop

Elektor heeft aan zijn reeks workshop-DVD's een nieuwe titel toegevoegd, de "EAGLE getting started video guide". Deze workshop die uit ruim 6 uur videomateriaal bestaat, geeft u een stevige theoretische maar ook praktische basiskennis in het tekenen van schema's en printen in EAGLE.

De workshop is verdeeld over 2 DVD's, waarbij u op de eerste DVD het EAGLE-pakket leert kennen tot het niveau waarbij u een schema met bijbehorende print kunt ontwerpen met de bestaande componentenbibliotheken. Hier wordt de installatie van het pakket behandeld, het maken van backups, de algemene werking van een schema- en PCB-tekenpakket, en er worden verschillende praktijkopdrachten uitgevoerd.

Op de tweede DVD bouwen we hierop verder en gaan we dieper in op de verdere mogelijkheden van EAGLE, zoals de omgang met bussen, voedingsvlakken, library-beheer, het maken van een BOM, Gerber- en Excellon-files. Tevens wordt getoond hoe een print kan worden besteld bij Eurocircuits.

Deze dubbel-DVD is nu verkrijgbaar in de Elektor-shop voor slechts € 29,95 (plus verzendkosten). Elektor-leden ontvangen bovendien 10% korting en betalen maar € 26,96 (plus verzendkosten).

Bestel hier

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items