Nieuwe analoge schakelaars van Vishay

5 september 2016, 11:00
Nieuwe analoge schakelaars van Vishay
Nieuwe analoge schakelaars van Vishay
Vishay Intertechnology heeft bekend gemaakt dat verschillende Vishay Siliconix analoge schakelaars vervangen worden door exemplaren met betere eigenschappen en levensduur. De bestaande producten maken gebruik van een verouderde silicium-technologie, waarvan de basis nog stamt uit de zestiger jaren. Vishay stapt nu over op producten die gemaakt worden volgens een geavanceerde technologie waarmee men de komende jaren helemaal up-to-date zal zijn.

De nieuwe verbeterde familie van analoge schakelaars en multiplexers die nu door Vishay Siliconix is voorgesteld, maakt gebruik van een hoge-dichtheid 18-V-proces. Dit biedt niet alleen een upgrade-pad voor gebruikers van de huidige 12-V-producten, maar het geeft Vishay ook de mogelijkheid om nieuwe precisie analoge producten te ontwikkelen voor gevoelige analoge ontwerpen met een hogere complexiteit .

De belangrijkste verbeteringen bij de nieuwe productseries zijn de verhoging van de voedingsspanning van 12 V naar 16 V, lagere lekstroom, verminderde parasitaire capaciteit en hogere schakelsnelheden. Daarnaast hebben ze een verbeterde robuustheid, een hogere latchup-stroom en betere ESD-bescherming. Zo zijn de nieuwe DG9408E en DG9409E - drop-in upgrades voor de populaire DG9408 en DG9409 - voorzien van een 20% lagere switch-on-weerstand, 10% snellere schakelsnelheid, 35% minder parasitaire capaciteit, verhoogde latchup-stroom tot 400 mA en een gegarandeerde ESD-bescherming tot 2,5 kV.

 
Bijlage
PDF download full
Vishay Datasheet for DG9408E, DG9409E
DG9408E, DG9409E product information 3.2 Ω, Fast Switching Speed, +12 V / +5 V / +3 V / ± 5 V, 4- / 8-Channel Analog Multiplexers
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items