Nieuwe Elektor-workshop Eagle 6

10 december 2013, 14:37
Nieuwe Elektor-workshop Eagle 6
Nieuwe Elektor-workshop Eagle 6

Op maandag 1 en dinsdag 2 oktober organiseert Elektor in samenwerking met Peter van Grieken in Eindhoven een workshop over het werken met de nieuwe versie 6 van het veelgebruikte printlayout-programma Eagle. Deze cursus heeft als doel om de deelnemers een stevige theoretische maar ook praktische basiskennis te geven in het tekenen van schema's en printen in Eagle 6.

 

De cursus bestaat uit 2 dagen, waarbij u op de eerste dag het Eagle-software-pakket leert kennen tot het niveau waarbij u een schema met bijhorende print kunt ontwerpen met de bestaande componentbibliotheken. Op de tweede dag bouwen we hierop verder en gaan we dieper in op de overige mogelijkheden van Eagle. Op deze dag laten we tevens zien hoe je een print kunt bestellen bij Eurocircuits en hoe je zelf een print kunt frezen (incl. demo van de PCB Prototyper).

 

De gehele cursus is interactief van opzet, waarbij de deelnemers verschillende praktische opdrachten zullen uitvoeren. LET OP: u dient hiervoor zelf een laptop + USB-stick mee te nemen!

 

Deze cursus is geschikt voor zowel hobbyisten als professionals. Als Voorkennis voor het volgen van deze workshop is algemene basiskennis elektronica (middelbaar onderwijs) voldoende.

 

Het is ook mogelijk de cursusdagen afzonderlijk te boeken.

 

De deelnamekosten bedragen voor 1 dag € 399 en voor beide dagen € 749 incl BTW, lunch en deelnemerscertificaat. Elektor-abonnees krijgen 5% korting. 

 

Schrijf snel in, er is plaats voor maximaal 16 deelnemers!

 

Meer info en inschrijven:
www.elektor.nl/events/event-eagle-6-pcb-design-seminar.754604.lynkx

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items