Grotere voorraad
De voorraad componenten is bijna verdubbeld. Een groter aantal inkoop- en magazijn-medewerkers heeft mede voor deze opschaling gezorgd. De maatregel is noodzakelijk gezien de wereldwijde schaarste aan elektronica-onderdelen. De verwachting is dat die nog lange tijd zal duren.
 
Early supplier involvement
Met early supplier involvement helpen wij opdrachtgevers hun pcba-ontwerp te perfectioneren, de beste componenten te selecteren en voor de beste teststrategie te kiezen. Dit doen wij met onze specialisten op het gebied van Design for Manufacturing (DfM) en Design for Testing (DfT). Met Design for Logistics (DfL) zorgen wij voor maximale leveringsflexibiliteit. Met Design for Cost (DfC) kunnen opdrachtgevers vertrouwen op the best value of ownership. Samen heten deze stappen Design for eXcellence (DfX).
 
Leveringsbetrouwbaarheid
Onze early supplier involvement en onze zelf ontwikkelde EBST hebben mede geleid tot de toegenomen vraag. Dit geldt met name voor de medische sector, defensie en lucht- en ruimtevaart. Natuurlijk hebben we ook voor deze branches alle benodigde certificaten in huis.
Dankzij alle maatregelen blijven wij met de hoogste kwaliteit, beste service en maximale leveringsbetrouwbaarheid aan de toegenomen vraag naar pcba’s voldoen.
 
 
2/2
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items