Nieuwe versie 18 van PCB-layout-programma TARGET 3001!

14 december 2015, 11:34
Nieuwe versie 18 van PCB-layout-programma TARGET 3001!
Nieuwe versie 18 van PCB-layout-programma TARGET 3001!
Het Duitse bedrijf IB Friedrich presenteert een nieuwe versie van zijn print-layout-programma TARGET 3001! Ofschoon het progamma wat minder bekend is dan zijn landgenoot EAGLE biedt het een groot aantal mogelijkheden tegen aantrekkelijke prijzen. Er is al een niet-commerciële versie verkrijgbaar vanaf €69,- en er is een gratis discover-versie voor niet-commercieel gebruik, die 2 koperlagen met maximaal 250 pads aan kan. Naast een schemateken-gedeelte en het ontwerpen van een print-layout (inclusief autorouter) biedt het programma onder andere ook een simulatiemogelijkheid en een ontwerpgedeelte voor frontplaten. Zeker de moeite waard om het eens te proberen! 

In de nieuwe versie 18 die nu is verschenen, is de focus vooral gelegd op het verbeteren van de snelheid, o.a. bij het verwerken van projecten en het aanmaken van nieuwe componenten. Ook is de conversiesnelheid van massavlakken flink vergroot dankzij een nieuw algoritme. De componentenbibliotheek COMPONIVERSE, waarbij iedereen componenten kan toevoegen, groeit gestaag en er zijn inmiddels 1.500 deelnemers die bijdragen leveren. In V18 heeft deze een nieuw uiterlijk gekregen en er zijn meer mogelijkheden om te zoeken en sorteren.

In de kerstperiode heeft IB Friedrich ook nog een speciale kerstactie, waarbij men flinke kortingen krijgt bij de aankoop van een versie van TARGET 3001! in de webshop.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items