Nog enkele plaatsen beschikbaar voor Elektor-workshop Eagle 7

12 november 2014, 07:57
Nog enkele plaatsen beschikbaar voor Elektor-workshop Eagle 7
Nog enkele plaatsen beschikbaar voor Elektor-workshop Eagle 7

Op woensdag 26 en donderdag 27 november organiseert Elektor in samenwerking met Peter van Grieken in Apeldoorn een workshop over het werken met de nieuwste versie 7 van het veelgebruikte printlayout-programma Eagle. Deze cursus geeft de deelnemers een stevige theoretische maar ook praktische basiskennis in het tekenen van schema's en printen in Eagle 7.

De cursus bestaat uit 2 dagen, waarbij u op de eerste dag het Eagle-software-pakket leert kennen tot het niveau waarbij u een schema met bijhorende print kunt ontwerpen met de bestaande componentbibliotheken. Op de tweede dag wordt hierop verder gebouwd en gaan de deelnemers dieper in op de overige mogelijkheden van Eagle. Op deze dag wordt tevens getoond hoe je een print kunt bestellen bij Eurocircuits.

De gehele cursus is interactief van opzet, waarbij de deelnemers verschillende praktische opdrachten zullen uitvoeren. LET OP: u dient hiervoor zelf een laptop + USB-stick mee te nemen!

Deze cursus is geschikt voor zowel hobbyisten als professionals. Als voorkennis voor het volgen van deze workshop is algemene basiskennis elektronica (middelbaar onderwijs) voldoende.

Het is ook mogelijk de cursusdagen afzonderlijk te boeken.

De deelnamekosten bedragen voor 1 dag € 399 en voor beide dagen samen € 749 incl. BTW, lunch en deelnemerscertificaat. Elektor-leden krijgen 5% korting.  

Schrijf snel in, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

Meer info en inschrijven

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items