Lorank 8
De Lorank 8 is de eerste, betaalbare LoRa(tm) Gateway met professionele specificaties. Met bijna 50 DSP pipes aan boord kan het 8 LoRa berichten tegelijk verwerken. Dit maakt het mogelijk om met enkele 10.000-en eind nodes rondom de gateway te verbinden. En met een gevoeligheid van -138dBm en een maximum zendervermogen van 500mW kunt u eenvoudig elke node op grote afstand bereiken.
 
De hardware is gebaseerd op het hoge kwaliteit radio board van IMST(tm) en het open source Beagle Board. Ook de software is volledig open source en kan naar uw wensen worden aangepast. De unit wordt geleverd met geïnstalleerde software voor The Things Network, dus er is geen technische kennis nodig om de unit te bedienen. Eenvoudig aansluiten en u bent verbonden met alle dingen om u heen.
 
Klik hier voor de specificaties

Meet en ontdek met onze sensoren

XLP LoRa/ LoRaWAN sensor node
Stand-alone sensor met 433 of 868 MHz LoRa module on on-board antenne. Beschikt over een krachige 16-bits microcontroller (PIC24F32KA301), een adres chip (DS2401) en een XLP timer kristal. Speciaal geschikt voor toepassingen waar stroomverbruik minimaal moet zijn. De module is leverbaar voor de 433/868 MHz ISM frequentiebanden die in Europa gebruikt mogen worden.
 
Toepassingen:
- Draadloze sensoren
- AMR (Automatic Meter Reading)
- Lange afstand communicatie
- Asset management (ultra small form factor) (no GPS!)

Ontdek de mogelijkheden

LoRaWAN Nexus Board
Nieuw: Ideetron is het gelukt om een LoRaWAN sketch te schrijven voor een Atmel ATMEGA328P! Start vandaag nog met LoRaWAN.

Klik hier voor meer informatie
 
Op basis van een Arduino Mini.
 
Eigenschappen:
 
Voedingsspanning 3.3Vdc (Vraw = 5Vdc (alleen normal mode!))
23x33 mm
 
Gemonteerd:
 
ATMEGA328P-AU MCU, 8BIT, ATMEGA, 20MHZ, TQFP-32
DS2401P+ SILICON SERIAL NUMBER
MCP7940M-I/MS RTC, I2C, 64BYTES SRAM
AZ1117CR-3.3TRG1 LDO VOLT REG, 0.5A, 3.3V (normal mode; selecteer)
W25X40CLSNIG-ND FLASH 4MBIT
U.FL antenne connector
RFM95W of RFM98W (selecteer)
 
Pin afstand : 800 mil.
 
Klik hier voor meer informatie
 
Ontdek de mogelijkheden van LoRa en LoRaWAN in uw IoT project
 
De missie van Ideetron is ontwerpen van een optimale oplossing voor elk elektronica of elektrotechnisch probleem. Bij het ontwerpen van de oplossing wordt een optimum gezocht tussen alle factoren van het product, met name: kostprijs, prestatie en levensduur.
 
De projecten van Ideetron zijn maatwerk; Ideetron is geen system-integrator. Projecten worden individueel verzorgd en kunnen direct worden aangevraagd. Vraag naar de voorwaarden.
 
Ideetron doet zelfstandig of samen met u onderzoek naar het probleem of de optimale technische invulling van uw toepassing. Aan de hand van de technische specificatie worden één of meer oplossingen uitgewerkt waaruit u een keuze kunt maken.
 
Productontwikkeling is het sleutelwoord voor de reproduceerbaarheid van een oplossing. De oplossing voor het probleem is vaak de oplossing voor hetzelfde probleem van anderen, en daarvan kunt u profiteren. De producten van Ideetron zijn afkomstig van eerdere projecten.

Competenties:
  • Draadloze communicatie
  • Systeem ontwerp
  • Schematic design en PCB ontwerp/layout
  • FPGA ontwerp
  • RF protocol-stack ontwerp (bijv. LoRaWAN)
  • Embedded software/firmware
  • Productie van prototypes en serieproductie
  • Consultancy/advies
  • Projectmanagement
 
Neem nu contact met ons op