Qwerkywriter: Steampunk-toetsenbord voor smartphone en tablet

23 november 2015, 12:03
Qwerkywriter: Steampunk-toetsenbord voor smartphone en tablet
Qwerkywriter: Steampunk-toetsenbord voor smartphone en tablet
Het aantal toetsenborden op de wereld is niet meer te tellen, evenals het aantal soorten dat inmiddels bestaat. Toch heeft het toetsenbord een wezenlijke invloed op de creativiteit van degene die er achter zit. Niet voor niks verlangt een schrijver vaak weer terug naar de typemachine van weleer. Maar hoe combineer je dat met onze moderne apparatuur?

De firma QwerkyToys bedacht daarop het antwoord: een nostalgisch uitziend en aanvoelend toetsenbord, dat toch voorzien is van de modernste elektronica en voldoet aan alle eisen die ons huidige internet-tijdperk daaraan stelt. "De moderne werkruimte is muf en saai. Er ligt zo veel nadruk op de functie dat we vergeten om ook nog wat plezier te hebben! Qwerkywriter was mogelijk dankzij innovaties zoals crowdfunding, 3D-printen, en betaalbare prototyping. Uw steun zal ons helpen om nog meer producten zoals Qwerkywriter tot leven te brengen", aldus QwerkyToys.

Het Qwerkywriter-toetsenbord maakt via Bluetooth draadloos verbinding  met iPhones, iPads, iMacs, MacPros, Macbooks, Android-tablets, Windows-tablets, Android-smartphones en nog veel meer. Het toetsenbord is uitgerust met mechanische contacten van industriële kwaliteit, die een unieke voelbare klik bieden. De briljante terugloophendel (carriage return) fungeert standaard als ENTER-toets, maar kan ook voor andere functies worden geprogrammeerd (maximaal 5 karakters). De nostaligsch uitziende toetsen zijn geïnspireerd op de toetsen van oude typmachines. Met hun holle oppervlak en aanraakgevoelige ontwerp zijn ze zowel ergonomisch als mooi.

Dit is een product dat menige liefhebber van oude apparatuur nog even aan zijn verlanglijstje voor Kerstmis wil toevoegen. Maar dan moet de kersman wel een royale beurs hebben, want voor de Qwerkywriter moet $ 349 (plus verzendkosten) worden neergeteld!

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items