R&S Seminar: de mogelijkheden van moderne oscilloscopen

5 februari 2018, 00:00
Het Rohde & Schwarz-seminar is bedoeld voor iedereen die al een oscilloscoop gebruikt of van plan is dit te gaan doen (foto: R&S).
Het Rohde & Schwarz-seminar is bedoeld voor iedereen die al een oscilloscoop gebruikt of van plan is dit te gaan doen (foto: R&S).
Rohde & Schwarz Benelux houdt in februari en maart seminars in België en Nederland die ingaan op de vraag welke oscilloscoop te kiezen voor welke toepassing (dan ook). Het seminar is bedoeld voor iedereen die al een oscilloscoop gebruikt of van plan is dit te gaan doen. Toegang tot de seminars is vrij en kosteloos.
 
R&S houdt tijdens de seminars een serie van technische presentaties en verlevendigt deze presentaties met relevante demonstraties. Het bedrijf gaat de stelling aan dat het voor elke huidige of toekomstige uitdaging een passende oplossing kan bieden. Tijdens de lunch en de koffiepauzes bestaat er volop gelegenheid deze uitdagingen aan de experts van R&S voor te leggen.
 
Onderwerpen die onder andere aan de orde komen zijn:
- Update achter de techniek van moderne oscilloscopen;
- Welke (specifieke) probe voldoet voor welke applicatie?;
- Het toenemende belang van signaalintegriteit als gevolg van alsmaar stijgende snelheid in datadoorvoer;
- Hoe kunnen moderne oscilloscopen helpen om de beste afruil te vinden tussen energieverbruik van elektronische ontwerpen en hun prestaties?
 
De seminars zijn dagvullend en vinden plaats op de volgende locaties:
- Amsterdam, 15 februari, Science Park
- Leuven, 6 maart
 
Schrijf hier in voor een van beide seminars.
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items