Renesas RX65N vereenvoudigt complexiteit IoT-ontwikkeling

11 november 2019, 16:38
Renesas RX65N vereenvoudigt de complexiteit van IoT-ontwikkeling met cloudcommunicatie voor AWS
Renesas RX65N vereenvoudigt de complexiteit van IoT-ontwikkeling met cloudcommunicatie voor AWS
De Renesas RX65N Cloud Kit is een evaluatiekit voor cloudcommunicatie die een wifi-verbinding met Amazon Web Services (AWS) maakt met behulp van de RX65N MCU. Het biedt de optimale evaluatie-omgeving voor ontwikkelaars van IoT- apparatuur die bestaande applicaties met de cloud moeten verbinden. Dit artikel biedt een stap-voor-stap overzicht van de belangrijke overwegingen die u zullen helpen om de uitdagingen van een snelle en veilige verbinding van uw applicatie met Amazon Web Services aan te gaan.

Initiatieven zoals Industry 4.0 en het Industrial Internet of Things (IIoT) zijn een fundamenteel onderdeel geworden van de verbetering van de operationele efficiëntie in het gehele industriële landschap. Het bredere Internet of Things (IoT) wordt ook erkend voor het leveren van een schat aan gegevens voor consumentgerichte diensten, of het nu gaat om het leveren van e-Health, energiebesparing voor het smart-huis of het aanbevelen van een film gebaseerd op de eerdere kijkpatronen. Of het nu gaat om het bepalen wanneer er een onderhoudsroutine moet worden gemaakt voor een industriële procesmotor, of om het optimale energieniveau om uw vaatwasser in te schakelen, IIoT/IoT-toepassingen vertrouwen op cloud computing om een hyper-schaalbare reken- en opslag-infrastructuur te kunnen bieden. Deze toepassingen maken ook analyses van Big Data mogelijk die intelligentie en voorspelbaarheid in het geautomatiseerde beslissings- en inzichtproces brengen.
 
Voor het technische team dat belast is met het creëren van het hardware platform en het ontwikkelen van de geïntegreerde software om een apparaat of proces aan te sluiten op de cloud, zijn er veel overwegingen waarmee rekening moet worden gehouden. In sommige gevallen, met name in de industriële proceswereld, waar kapitaalintensieve productieapparatuur een veel langere levenscyclus heeft, zorgt de noodzaak om bestaande systemen te voorzien van cloudverbinding voor meer complexiteit bij het ontwerpproces.
 
Meer lezen?
Download het hele artikel in de 'bijlage'-sectie hieronder.
Bijlage
Renesas RX65N Starterkit
Renesas RX65N vereenvoudigt de complexiteit van IoT-ontwikkeling
De Renesas RX65N Cloud Kit is een evaluatiekit voor cloudcommunicatie die een wifi-verbinding met Amazon Web Services (AWS) maakt met behulp van de RX65N MCU. Dit artikel biedt een stap-voor-stap overzicht van de belangrijke overwegingen die u zullen helpen om de uitdagingen van een snelle en veilige verbinding van uw applicatie met Amazon Web Services aan te gaan.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items