Serie UNITEC-kastjes van OKW uitgebreid

21 december 2015, 12:05
Serie UNITEC-kastjes van OKW uitgebreid
Serie UNITEC-kastjes van OKW uitgebreid
OKW heeft zijn reeks UNITEC-kastjes, een serie met twee hellende zijdes en dubbele frontplaat, uitgebreid met 12 versies voor elke maat. Het dubbele-frontplaat-ontwerp van deze serie maakt ze ideaal voor gebruik in data-acquisitie-systemen, toegangs- en informatie-terminals, datasystemen, meet- en regeltechniek, industriële regelingen, diagnose-apparatuur en therapie-toepassingen.

De ergonomische IP40-behuizingen zijn beschikbaar in versies voor plaatsing op een bureau/tafel of voor montage aan een muur. De twee bedieningspanelen staan onder hoeken van 72º en 18º. Bij desktop-gebruik kan dan één gebruiker gegevens invoeren aan de bovenzijde en een andere gebruiker kan gegevens aflezen op de frontplaat. Het slimme ontwerp van de UNITEC-serie biedt een flexibele montage van componenten op de bodem, boven- en voorzijde dankzij geïntegreerde schroefgat-steunen. Eventueel kan een schakeling met de bijbehorende interface als complete module worden geplaatst, aangezien boven- en voorzijde loodrecht op elkaar staan.

De UNITEC-serie is verkrijgbaar in de maten S (125 x 177 mm) en M (148 x 210 mm). Binnen elke maat zijn drie versies beschikbaar: zonder batterijcompartiment, voor 3 x AA-cellen en voor 5 x AA-cellen. Elk van de drie versies biedt nog eens vier verschillende varianten met uitsparingen van 0,6 of 1,4 mm voor membraantoetsenborden of productlabels. Alle kasten zijn gemaakt van ABS (UL 94 HB) en zijn standaard verkrijgbaar in de kleur gebroken wit (RAL 9002).
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items