Speciale aanbieding Flowcode 5

10 december 2013, 14:37
Speciale aanbieding Flowcode 5
Speciale aanbieding Flowcode 5

Deze week is tijdens de Elektor Zomer Deal Flowcode 5 sterk afgeprijsd. Dit is een actie die alle nieuwe en bestaande gebruikers van Flowcode en E-blocks niet mogen missen.
Tot 28 augustus a.s. kunt u nu de nieuwste home/student-versie van Flowcode 5 voor PIC, AVR of ARM bestellen voor een prijs van slechts € 59,-, dat is een korting van 19% t.o.v. de normale prijs.

 

Flowcode 5 is een van de meeste geavanceerde grafische programmeertalen voor microcontrollers. Het grote voordeel van Flowcode is dat gebruikers met weinig inspanning en ervaring complexe elektronica- en roboticasystemen kunnen ontwikkelen. Flowcode maakt gebruik van macro’s voor de besturing van complexe onderdelen zoals 7-segment-displays, motorcontrollers en LC-displays. Het gebruik van macro’s maakt het mogelijk complexe elektronica te besturen zonder verstrikt te raken in ingewikkelde programmeercode.

Flowcode wordt veel gebruikt in het onderwijs om studenten te introduceren in het concept van technisch programmeren; in de industrie wordt Flowcode onder meer gebruikt voor rapid prototyping.

 

Bestel nu uw eigen versie van Flowcode voor slechts € 59,- plus verzendkosten.

 

Meer info en bestellen:
klik hier

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items