Wilt u wereldwijde bekendheid geven aan uw elektronica-start-up? Wilt u de kans krijgen uw jonge bedrijf onder de aandacht te brengen van potentiële klanten en investeerders? electronica Fast Forward, the start-up platform powered by Elektor, biedt u een unieke mogelijkheid om uw start-up en technologie wereldkundig te maken. Meld u vandaag nog aan om mee te doen met electronica Fast Forward 2020. De finalisten krijgen de kans hun oplossingen te presenteren gedurende electronica 2020 – de meest vooraanstaande elektronica-vakbeurs in München (Duitsland), van 10 november 2020 tot 13 november 2020.
 
electronica Fast Forward 2020
Meld u vandaag nog aan!

Doe mee aan electronica Fast Forward 2020

Hebr u een innovatieve technologie ontwikkeld? Meld u aan voor electronica Fast Forward 2020 en benut de kans om u te meten met andere start-ups tijdens electronica Fast Forward 202o in München in november van dit jaar. Maak indruk op de jury en win een wereldwijde marketingcampagne van Elektor (ter waarde van maximaal €75.000) plus wereldwijde bekendheid. Een uitgelezen manier om uw bedrijf in 2020 en daarna een krachtige impuls te geven!

De details van de wedstrijd

Bij electronica Fast Forward 2020 moet u uw beste beentje voorzetten. Net als bij de vorige Fast Forward-wedstrijden zal er weer een grote variëteit aan technologieën worden gepresenteerd – zoals robotica, wearables, elektromobiliteit, 3D-fabricage en nog veel meer!

Meld u vandaag nog aan!

De inschrijving sluit op 1 juli 2020. Lees hier de regels en voorwaarden voor deelname.
 
  • Eerste prijs ter waarde van €75.000: marketingpakket van Elektor en een stand op electronica 2022.
  • Tweede prijs ter waarde van €50.000: marketingpakket van Elektor.
  • Derde prijs ter waarde van €25.000: marketingpakket van Elektor.
  • Exclusieve standruimte (5 m²) voor een speciale prijs (slechts €1.905!) op electronica 2020.
  • Krachtige exposure voor, tijdens en na electronica 2020.
  • En meer!

Blijf op de hoogte

Wilt u regelmatige updates over start-ups en in het bijzonder over electronica Fast Forward? Volg Elektor op Twitter, Facebook en LinkedIn, en neem in elk  geval een abonnement op het wekelijkse e-zine van Elektor!

Tot ziens in München!