TU Delft zoekt vindingrijke elektronici

15 oktober 2015, 09:32
TU Delft zoekt vindingrijke elektronici
TU Delft zoekt vindingrijke elektronici
Iets voor jou?

De Dienst Elektronische en Mechanische Ontwikkeling van TU Delft is op zoek naar elektronici/projectleiders op hbo-niveau voor het ontwikkelen van uiteenlopende onderzoeksopstellingen voor wetenschappers uit diverse vakgebieden. Vooral meet- en regeltechniek vormt in combinatie met data-acquisitie een belangrijk onderdeel van het werk. Je overziet een ontwikkeling op systeemniveau en maakt van daaruit keuzes of een deel van het ontwerp beter gerealiseerd kan worden in hardware of software, of zelfs in een ander domein dan elektronisch.

Met jouw aanpak en oplossing weet je klanten en collega's te overtuigen. Je schetst hierbij óók welke middelen en hoeveel tijd en geld hierbij nodig zijn. De uitvoering en realisatie doe je voor een groot deel zelf, zo nodig samen met collega's die andere/aanvullende elektronische technieken beheersen, of in samenwerking met de afdeling mechanische ontwikkeling. Afhankelijk van de toepassing ontwikkel je elektronica zelf of selecteer je koopdelen om je doel te realiseren. Je coördineert en bewaakt projectprocessen en kosten van materiaal en uren. Je hebt in deze functie volop mogelijkheden om je te ontwikkelen tot expert op je vakgebied.

Voor deze functie worden 2 FTE's gezocht, bij 1 FTE ligt de nadruk ligt op analoge technieken. Meer informatie over deze functie is hier te vinden. Klik in het overzicht onder het kopje Techniek op Elektronicus/projectleider Hbo.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items