Maak kans op een gratis Arrow IoT-ontwikkelkaart!

30 augustus 2018, 08:00
Als je als eerste op de markt komt met een product met de modernste functionaliteit aan boord, is de kans groot dat het product een succes wordt. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Arrow Electronics, een wereldwijde leverancier van technologie biedt uitkomst voor startups en ontwerpers met een assortiment van ontwikkelkaarten voor snelle productontwikkeling.

 
Arrow ARIS Edge S3
Het Arrow ARIS Edge S3-board heeft een LCD connector aan de andere kant.

De ARIS -boards van Arrow behoren tot de meest populaire Arrow-ontwikkelkaarten. We presenteren er hier vier. de ARIS Edge S1, Edge S3, IoT & Gateway Boards. Sterker nog: we geven er een paar gratis weg! Om mee te doen hoeft u alleen maar het formulier in te vullen. Vijf gelukkige winnaars krijgen een board naar keuze gratis, zonder verdere verplichtingen!

Arrow's ARIS Edge S1 en ARIS Edge S3

De ARIS Edge en Edge S3 zijn bedoeld als eindnodes voor het Internet of Things (IoT). De ARIS Edge-kaarten zijn opgebouwd rond een Renesas Synergy MCU (S1 bij de Edge S1, S3A3 bij de Edge S3). Ze bieden veel functionaliteit die ze geschikt maken voor slimme sensoren en IoT-toepassingen. De flexibele draadloze module ondersteunt Bluetooth Low Energy (BLE)-, Thread- en ZigBee-stacks voor communicatie met andere apparaten en met de cloud. Er zijn temperatuur-, luchtvochtigheid-, druk- en omgevingslichtsensoren. Verder is er de mogelijkheid om beweging te detecteren met een 9-DOF versnellingsopnemer (IMU = Inertial Measurement Unit) met mogelijkheden voor sensorfusie.
 
Brain Edge S1 Renesas Synergy S1 ARM Cortex-M0+, 32 MHz, 16 KB RAM & 128 KB flash
Brain Edge S3 Renesas Synergy S3A3 ARM Cortex-M4 met FPU, 48 MHz, 96 KB RAM & 512 KB flash
Interfaces USB en draadloos (BLE, Thread en zigBee)
Sensoren Luchtvochtigheid, temperatuur, 2-assige gyroscoop, 3-assige versnellingsopnemer
Aansluitingen Arduino-shieldconnectors, I²C-connector, LCD, resistief aanraakscherm
Programmeren JTAG, JLink (+ JTAG voor de draadloze module)
Voeding USB, knoopcel


  
 
Arrow ARIS Edge S1
De Arrow ARIS Edge S1 heeft een Arduino-achtige vormfactor.
 

ARIS IoT Board (BLE) en ARIS Gateway (mesh)

De ARIS IoT- en Gateway-boards zijn geschikt voor Internet of Things-platforms met het Renesas Synergy ontwikkel-framework. Deze kaarten zijn uitgerust met een Renesas Synergy S7 MCU met een 240-MHz ARM Cortex-M4-kern en hebben allerlei functionaliteit voor IoT-toepassingen zoals hubs, gateways en maasnetwerken, maar ze zijn ook te gebruiken als eindnodes. Voor communicatie met de cloud en met andere apparaten zijn WiFi en Ethernet 10/100 beschikbaar. Het ARIS IoT Board is uitgerust met een Bluetooth Low Energy (BLE 4.1/4.2)-module; de ARIS Gateway heeft in plaats daarvan een maasnetwerkmodule voor Thread en ZigBee. Beide kaarten hebben een NFC-tag en een crypto-bootloader en ondersteuning voor Over The Air (OTA) firmware-updates. De sensoren op de kaart omvatten onder meer een drie-assige versnellingsopnemer, een twee-assige gyroscoop en temperatuur- en luchtvochtigheidssensoren.
 
Processor Renesas Synergy S7 Cortex-M4 met FPU, 640 KB RAM & 4 MB flash
Geheugen 32 MB SDRAM, 64 MB QSPI-flashgeheugen, microSD
Interfaces USB, Ethernet 10/100, WiFi b/g/n, NFC Forum Type 2-tag
IoT-kaart Bluetooth 4.1/4.2, Bluetooth 5 advertising
Gatewaykaart ZigBee en Thread 2,4 GHz IEEE 802.15.4
Sensoren Luchtvochtigheid, temperatuur, 2-assige gyroscoop, 3-assige versnellingsopnemer
Aansluitingen Arduino-shieldconnectors, I²C-connector, LCD, resistief aanraakscherm
Voeding Barrel jack, USB mini & micro

 
Meer informatie
Aris Edge S1
Aris Edge S3
ARIS IoT Board
ARIS IoT Gateway

Doe mee aan de verloting >>
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items