Vermogenselektronica Event 2016 biedt veel kansen en uitdagingen

18 mei 2016, 08:40
Vermogenselektronica Event 2016 biedt veel kansen en uitdagingen
Vermogenselektronica Event 2016 biedt veel kansen en uitdagingen
Er wordt veel onderzoek naar Vermogenselektronica gedaan. Als het lukt om op een efficiëntere manier energie om te zetten of op te slaan, kan de toekomst er heel anders uit zien. Tijdens het Vermogenselektronica Event op dinsdag 14 juni 2016 in 1931 Congrescentrum in Den Bosch, zien bezoekers de technische mogelijkheden van vandaag.

Het doel van dit seminar is de diversiteit van toepassingen, innovaties en kennis te tonen op het gebied van Vermogenselektronica. Het programma is samengesteld in overleg met TU Delft, TU Eindhoven en Universiteit Twente. Op deze manier is een kwalitatief sterk programma neergezet, waarbij zowel de praktijk als de wetenschap aan bod komen. De breedte van de markt, namelijk toepassers, ontwikkelaars, toeleveranciers en kennisinstituten, komt bijeen op het Vermogenselektronica Event 2016. Het congresprogramma met 30 lezingen en de kennismarkt maken dit event tot een dag waar u zeker bij moet zijn. Universiteit Twente sluit het Vermogenselektronica event af met de lezing ‘Storende en gestoorde apparaten in het voedingsnet, een stralende toekomst!’.
 
Elke engineer vertelt graag over de mooie dingen die hij ontwikkelt. Over gemaakte fouten wordt minder vaak gesproken, terwijl dit eigenlijk veel interessanter is. Top engineers van Nedap en Stukton Rail stellen zich kwetsbaar op en vertellen tijdens het Vermogenselektronica Event uit ervaring wat de valkuilen zijn bij de ontwikkeling van vermogenselektronica. Tonnie Telgenhof (Nedap) laat zien dat kleine problemen in het ontwerp vaak tot grote problemen leiden. Hij staat onder andere stil bij specificatie, EMC, veiligheid, thermische huishouding en productie-testmiddelen. Ook Wim Platschorre (Strukton Rail) deelt zijn ervaringen.

Bekijk hier het programma en meld u aan voor een gratis bezoek.

 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items