Verzamel de elektronicagadget op E&A 2019

6 mei 2019, 09:04
Verzamel de elektronicagadget op E&A 2019
Verzamel de elektronicagadget op E&A 2019
Voor de beurs Electronics & Applications (E&A), die van 14 t/m 16 mei 2019 in de Jaarbeurs plaatsvindt, is er speciaal voor bezoekers een elektronicagadget ontwikkeld: de FlexKlok. Zo'n twintig bedrijven in de elektronicabedrijfsketen bundelen hun krachten en maken dit project mogelijk. De bezoeker kan de gratis FlexKlok in vijf stappen verzamelen op de E&A-beursvloer.

Het ontwikkelbedrijf Ymif Engineering heeft vierentwintig diverse functies in de gadget verwerkt. De functionaliteit van de gadget kan door de professionele gebruiker naar wens uitgebreid en aangepast worden.

De afzonderlijke delen van de gadget zijn op te halen bij verschillende standhouders op de beursvloer. De ESD-verpakking en de PCB komen in de eerste twee stappen aan de orde. Deze onderdelen van de FlexKlok worden speciaal afgestemd tussen Dalcon Eurostat, Eurocircuits en Ymif Engineering. Daarna verzamelt de gadgethunter de batterijen, wordt de FlexKlok geprogrammeerd en het geheel wordt afgerond met een test.

Aanmelden voor een gratis bezoek doet u via de bezoekersregistratielink. De meeste doelgroepen kunnen in de registratie nog een exemplaar reserveren. Wanneer u zich nu inschrijft, heeft u de grootste kans om een gadget te reserveren.

Klik hier voor meer informatie over de beurs Electronics & Applications 2019.
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items