Aan de slag met je FRDM-ontwikkelboards voorzien van MCX MCU's

Doe mee met Elektor en NXP Semiconductors aan een exclusieve webinar, "Flexibel en snel ontwikkelen met MCUXpresso," op 6 juni 2024 (16:00 CEST Europe/Berlijn), waar je waardevolle kennis opdoet over de MCX MCU's van NXP. Schrijf je vandaag nog in!

NXP heeft onlangs de nieuwe MCX N en MCX A series van microcontrollers voor algemeen gebruik gelanceerd, samen met hun verbeterde FRDM ontwikkelplatform. Neem deel aan deze webinar om meer te leren over MCX MCU's en hoe ze voortbouwen op NXP's succesvolle geschiedenis van MCU's. Ontdek waarom specifieke toepassingen baat hebben bij MCX en ontdek de nieuwe functies die de MCX biedt om je te helpen je nieuwe product van de concurrentie te onderscheiden. Je komt ook meer te weten over de MCUXpresso Developer Experience en hoe je aan de slag kunt met je FRDM-ontwikkelboard.

Belangrijkste aandachtspunten:                            

• Aan de slag met de NXP VS Code-extensie regelt de ontwikkelingsomgeving, zodat nieuwe gebruikers VS Code voor NXP-projecten kunnen gebruiken.
• Leer hoe je door de Application Code Hub navigeert om volledige toepassingen voor complexe applicaties te downloaden
• Ontdek hoe de nieuwe FRDM-evaluatieboards van NXP gebruik maken van standaard uitbreidingskaarten, zodat je sneller kunt ontwerpen

Mis het niet: reserveer nu je plek
 
Webinar: Flexible and Rapid Development with MCUXpresso
 

De sprekers


Kyle DandoKyle Dando
Kyle Dando heeft een passie voor het helpen van technici bij het leren gebruiken van de tools die ze nodig hebben voor het ontwerpen van hun embedded systemen. Bij NXP richt Kyle zich op het verbeteren van de manieren waarop enablement software wordt geleverd.  Hij heeft samen met ARM deelgenomen aan het Open-CMSIS-Pack project om een nieuwe flexibele standaard te ontwikkelen voor het leveren van embedded software. Zijn werkervaring omvat het ontwerpen van hardware en software en het lesgeven aan talloze klanten over verschillende embedded ontwerptools.

Daniel HouDaniel Hou
Daniel Hou is technisch marketeer bij NXP Semiconductors waar hij opkomende microcontroller en microprocessor use cases voor het industriële marktsegment ondersteunt. Hij heeft eerdere functies bekleed in application engineering en marketing in de halfgeleiderindustrie en heeft een masterdiploma in elektrotechniek van het Rose-Hulman Institute of Technology.


Clemens ValensClemens Valens
Clemens is technisch manager van Elektor Labs. Hij heeft een B.Sc. in Elektronica en een M.Sc. in Elektronica en Informatietechnologie. Momenteel produceert hij technische tutorials en productrecensies bij Elektor TV. Clemens is ook verantwoordelijk voor de Elektor Labs community website, waar elektronicaliefhebbers hun werk kunnen publiceren en kunnen communiceren met collega's van over de hele wereld.

Meer informatie over MCUXpresso en NXP's MCX MCU's: Registreer nu

Mis deze informatieve webinar niet. Registreer je vandaag nog en bedenk alvast welke vragen je de presentatoren wilt stellen tijdens de live vraag- en antwoordsessie!
Webinar: Flexible and Rapid Development with MCUXpresso
 


Vertaling: Hans Adams