Doe mee met Elektor en Texas Instruments aan het Engelstalige webinar, "Rapidly develop with TI's low-cost MSPM0 microcontrollers," op woensdag 4 oktober 2023 om 16.00 uur. U krijgt waardevolle inzichten in de prijsgunstige ARM® Cortex-M0® microcontrollers (MCU's) van Texas Instruments.

In dit webinar openen we de deur naar een wereld van mogelijkheden met TI's baanbrekende MSPM0 MCU's. Onze deskundige sprekers nemen u mee op een reis door de wereld van ARM® Cortex-M0® microcontrollers en beantwoorden in de Q&A sessie aan het einde van het webinar uw meest dringende vragen.

Mis dit webinar niet: reserveer hier uw plek! 
 
Webinar MSPM0-microcontrollers
 

De sprekers


Shreya MandalShreya Mandal
Shreya is Product Marketing Engineer en stuurt het industriële MSP-microcontrollersportfolio aan in Noord- en Zuid-Amerika en EMEA. Ze is in 2018 bij Texas Instruments begonnen als elektrotechnisch systeemingenieur. Momenteel leidt ze verschillende sectorale groei-initiatieven en is ze verantwoordelijk voor het portfolio, prijsbeheer op TI.com en digitale promotie.

Evan LewEvan Lew
Evan is een Systems Engineer gespecialiseerd in MSP microcontroller producten. Hij kwam bij Texas Instruments als pre-silicon design verification engineer voordat hij de overstap maakte naar Applications Engineering. Hij richt zich op het bieden van de beste technische ondersteuning aan klanten .

Luke LedbetterLuke Ledbetter
Luke is een Applications Engineer gespecialiseerd in MSP microcontroller producten. Hij richt zich op het ondersteunen van klanten en biedt technische expertise voor een succesvolle integratie van de producten van TI.

Clemens ValensClemens Valens
Clemens is technisch manager van Elektor Labs. Hij heeft een B.Sc. in elektronica en een M.Sc. in elektronica en informatietechnologie. Momenteel produceert hij technische tutorials en productreviews bij Elektor TV. Clemens is ook verantwoordelijk voor de communitywebsite van Elektor Labs, waar elektronicafanaten hun werk kunnen publiceren en kunnen communiceren met collega's van over de hele wereld.

Leer meer over de MSPM0 Microcontrollers van TI: Schrijf je nu in

Mis dit webinar niet. Registreer nu en denk alvast na over de vragen die je de sprekers zou willen voorleggen in de live Q&A sessie! 
 
Webinar MSPM0-microcontrollers