Met veel slimme Covid-19-gerelateerde veiligheidsmaatregelen, openen beurzen weer de deuren. In november verwelkomt 's werelds toonaangevende vakbeurs voor elektronica-ontwikkeling, productronica 2021, gasten in München, Duitsland. Het productronica Fast Forward-platform, mogelijk gemaakt door Elektor, zoekt naar de belangrijkste innovaties van de startup-community.
 
webinar launching start-ups faster
Neem deel aan ons Elektor-webinar, waar we zullen praten met de Fast Forward-sponsors om erachter te komen waarom ze dit initiatief steunen en hoe ze start-ups steunen. We gaan in gesprek met vertegenwoordigers van:
 
  • Platina sponsor – NCAB-groep, duurzaam leveren van printplaten tegen de laagste totale kosten dankzij onze competentie, accurate levering en productkwaliteit.
  • Gouden sponsor – Almit, het toekomstgerichte bedrijf van de familie Mendel, die soldeerdraad, soldeerpasta's en en andere (loodvrije) soldeerbenodigdheden levert. 

We komen niet alleen meer te weten over hun bedrijf en hun start-upinitiatieven, maar vragen ons ook af of de chipcrisis ooit zal eindigen, bespreken de impact die het coronavirus heeft gehad op onze sponsors en bespreken enkele van de aankomende hoogtepunten op productronica. En zoals altijd beantwoorden we je vragen tijdens de show!
 
Tijd en datum
 
  • Donderdag 4 november 2021 om 16:00 uur
  • Taal: Engels 

Schrijf je nu in >>>

De sprekers
 
Stuart Cording
Stuart Cording, een elektronica-technicus en frequent technisch medewerker bij Elektor, werkt al 25 jaar in de halfgeleiderindustrie. Zijn passie is embedded systems, waardoor hij creativiteit, hardware en programmeren kan combineren. Hij heeft functies bekleed bij National Semiconductor, Texas Instruments, Microchip Technology, Atmel, iSYSTEM en Publitek. Recente artikelen van Cording verschijnen op ElektorMagazine.com en in Elektor Industry magazine.

Benjamin KlingenbergBenjamin Klingenberg is sinds het najaar van 2019 algemeen directeur van NCAB Group Germany GmbH. De printplaat neemt een belangrijke plaats in tijdens zijn hele carrière. Na zijn opleiding tot mechatronica technicus werkte hij voor verschillende bekende elektronicabedrijven - altijd met een focus op Azië en printplaten. Klingenberg heeft in het verleden al voor NCAB Group gewerkt, destijds als Key Account Manager, waar hij voor NCAB Duitsland een geheel nieuwe business unit heeft opgezet in Noord-Duitsland. Onder leiding van Klingenberg heeft NCAB Duitsland al zowel grote organische groei als groei door acquisities doorgemaakt, zoals de recente aankoop van de PCB-fabrikant sas-electronics in Beieren.

Fabian MendelAlmit behoort tot de top 5 van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van soldeermateriaal. De Duitse vestiging in Michelstadt wordt als familiebedrijf gerund door de familie Mendel. Fabian Mendel is 31 jaar en woont in het Odenwald gebied. Samen met zijn jongere broer David Mendel is hij de tweede generatie die het bedrijf opvolgt. Hij begon met het ondersteunen van zijn ouders in het bedrijf terwijl hij nog op school zat. Sinds het afronden van zijn master Family Entrepreneurship in 2016 is hij als Business Development Manager verantwoordelijk voor strategische marketing, de verdere ontwikkeling van het internationale verkoopnetwerk en de optimalisatie van interne processen.

Mis dit informatieve webinar niet. Registreer vandaag en denk na over vragen die je de presentatoren zou willen stellen in de live Q&A-sessie!


Vertaling: Hans Adams