Het inaugurele World Ethical Electronics Forum (WEEF) kan online en persoonlijk bijgewoond worden op 18 november 2021 in München, Duitsland. De inschrijving is geopend. Doe met ons mee voor tot nadenken stemmende open discussies over ethiek en Sustainable Development Goals (SDG's).

Waarom WEEF 2021 bijwonen?

WEEF 2021 bevat presentaties, lezingen en debatten over enkele van de belangrijkste ethische kwesties waarmee de elektronica-industrie wordt geconfronteerd. Je hoort van professionele technici, invloedrijke makers, academici, beleidsmakers en hightech executives die geïnteresseerd zijn in de volgende onderwerpen en meer.

• Autonome technologieën (hun gebruik en impact)
• Maatschappelijk verantwoord ondernemen
• Groene elektronica
• Milieuvriendelijk ontwerp en fabricage
• Ethiek in de werkcultuur
• Slimme technologie en privacy
• Gebruik van kunstmatige intelligentie en de gevolgen daarvan

Opties voor bijwonen

Het WEEF 2021-team — dat bestaat uit redacteuren, technici en leidinggevenden van Elektor en ELEKTRONIK PRAXIS — maakt het gemakkelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in elektronica en ethiek om deel te nemen. Als je op 18 november 2021 in München in Duitsland bent, kun je live bij het evenement aanwezig zijn. Als je Duitsland niet kunt bezoeken, of als je het evenement gewoon liever via je computer of mobiel apparaat wilt bekijken, dan volg je het online.
 
Kies de optie die het beste bij je schema past. 
 
WEEF 2021

Meer mogelijkheden

Spreken op WEEF 2021? Wij bieden de mogelijkheid aan om te spreken en je expertise te laten zien. Maar dat is niet de enige manier om mee te doen. Wil je de toewijding van je bedrijf aan het aanmoedigen en ondersteunen van ethische bedrijfspraktijken in de elektronica-industrie laten zien? Door WEEF 2021 te sponsoren, toont je bedrijf zijn toewijding aan de ethiek en sociale verantwoordelijkheid van de elektronica-industrie. Door je betrokkenheid heeft je bedrijf verschillende mogelijkheden (op het evenement, gedrukte media en online) om haar ethische initiatieven te promoten, en zal het profiteren van direct contact met WEEF 2021-bezoekers en partners. Meer weten?


Vertaling: Hans Adams