WoTS-highlights

16 september 2014, 07:27
WoTS-highlights
WoTS-highlights

Van 30-09 t/m 3-10 wordt in de Jaarbeurs Utrecht de beurs "World of Technology & Science" gehouden. Kom naar deze beurs waar alle belangrijke elektronicafirma's vertegenwoordigd zijn (Elektor heeft er ook een stand) en bezoek zeker onderstaande firma's met hun nieuwe producten.

Rohde & Schwarz toont nieuwste meetinstrumenten
Rohde & Schwarz neemt deel aan het Test & Meet Paviljoen in stand 9B008. Hier worden natuurlijk de nieuwste meetinstrumenten van R&S getoond voor toepassing in de HF- en microgolf-elektronica, draadloze communicatie, audio en video, EMC-certificering en algemene elektronica.
De nadruk zal liggen op het inmiddels uitgebreide portfolio digitale oscilloscopen die intussen zes verschillende series omvatten. Op het gebied van signaal- en spectrumanalyse zal het vlaggenschip FSW niet ontbreken. Binnen het portfolio van betaalbare Value Instruments worden de nieuwste instrumenten getoond voor algemeen elektronicagebruik, zoals de HMO1002.

NI ontwikkelt revolutionair software-gebaseerd all-in-one instrument
National Instruments (stand 9B041) introduceert VirtualBench, een all-in-one-instrument met een mixed-signal-oscilloscoop, functiegenerator, digitale multimeter, programmeerbare DC-voeding en digitale I/O. Gebruikers bedienen VirtualBench via software-applicaties op hun pc of iPad. Het apparaat biedt de meest gebruikte functies tegen een betaalbare prijs. Bovendien krijgen engineers nu nieuwe mogelijkheden en alternatieven voor benchtop-instrumenten.
VirtualBench is klein genoeg om een volledige elektronicawerkplek op uw bureau te creëren en mobiel genoeg om uw instrumentatie mee te nemen naar uw project in plaats van andersom.

SIRIUSi-HS
DEWESoft, bekend van de gelijknamige software, introduceert als uitbreiding op de DualCore 24-bit-serie een complete product line-up met simultaan bemonsterde ingangen tot 1 MS/s per kanaal.
Sirius HS is een modulair concept met 8-kanaals slice, welke onderling gekoppeld kunnen worden tot een groot meetsysteem dat eenvoudig aan te sluiten is op de USB2-interface van uw laptop. Iedere ingang is galvanisch gescheiden voor hoogste signaalkwaliteit en meetveiligheid. De Sirius isolated HS werkt met verschillende op maat geconfigureerde signaal-input/output.
Bezoek Dewetron op de WoTS voor meer informatie, stand 9B008 in het Test & Meet Paviljoen.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items